Pipirelis parašė:
Geriausia būtų stebėt po poros dienų. Toks hcg būtų jei jums va tik mėnesinių diena turėji būt
Bandysim nu kad menesines jau 13d veluoja. Ketvirtadieni kartosiu hcg ir prigrsterona atliksiu nes penktadieni pas ginekologe einu .
Pipirelis parašė:
Geriausia būtų stebėt po poros dienų. Toks hcg būtų jei jums va tik mėnesinių diena turėji būt
Bandysim nu kad menesines jau 13d veluoja. Ketvirtadieni kartosiu hcg ir prigrsterona atliksiu nes penktadieni pas ginekologe einu .
Svietachka parašė:
Pas gine ankstokai dar tikrai🎈Tad neissigaskit jei nieko nematys.Nes man nuejus kai hcg buvo apie 200,gyditojas prigasdino negimdyviniu,kad net jam gimda neatrodo,kad ruoštusi neštumui.Tad per skubejima ir nekantruma tikrai buvau daug baimes pasisėjusi pati sau🎈Kartokit hcg,linkiu dvigubet🤍
Laba diena, noriu pagalbos gal kas pakomentuosit. Situacija tokia, kad paskutinės mm buvo vasario 18, bet turiu pks ir ciklai nebuvo labai reguliarūs. Dar balandžio 13 buvau pas gine, minėjau kad nėra mmm, bet nurašėme tai nereguliariems ciklams, nez kiek iki tol dariausi testus buvo neigiami. Vakar užvakar kilo įtarimas, kad vis jaučiuos nekaip ir ypač ryte ir pasidariau nt ir jis staigiai parodė teigiamą. Iškart pasidariau hcg ir pgr ir šiandien pakartojau tyrimus. Nuo vakar papildomai vartoju gepretix 200 mg 1×. Pas gine rytoj vizitas, bet labai neramu, kad hcg per 45 h nepadvigubėjo😭

Ar jau nėra vilčių ir nesivysto?
Jura27 parašė:
Pas gine ankstokai dar tikrai🎈Tad neissigaskit jei nieko nematys.Nes man nuejus kai hcg buvo apie 200,gyditojas prigasdino negimdyviniu,kad net jam gimda neatrodo,kad ruoštusi neštumui.Tad per skubejima ir nekantruma tikrai buvau daug baimes pasisėjusi pati sau🎈Kartokit hcg,linkiu dvigubet🤍</blockquote
>jau man orasidejo kraujavimas ka tik. Tai manau net neverta jau kartoti jokiu tyrimu ir oenktadieni pas ginekologe.
nekantruolė parašė:
Laba diena, noriu pagalbos gal kas pakomentuosit. Situacija tokia, kad paskutinės mm buvo vasario 18, bet turiu pks ir ciklai nebuvo labai reguliarūs. Dar balandži…
Labas, toks hcg jau ir neturi dvigubėt. Ten procentaliai turi kilti, 30 ar 40 proc. Bet su tokiais skaičiais, tai jau reikia ginekologas, kad žiūrėtų, hcg neverta sekti. O dėl prg, tai mažas. Bet gal užsikels dar, jei nėštumas gerai vystos
O hcg tai net labai gerai kyla! Ramybės, svarbiausia. Ilsėkitės, ryt viskas bus aiškiau
Jei netepliojat, nekraujuojat - jau gerai
Aj ir progesteronas normoje, nors ir minimalioje
Pipirelis parašė:
Labas, toks hcg jau ir neturi dvigubėt. Ten procentaliai turi kilti, 30 ar 40 proc. Bet su tokiais skaičiais, tai jau reikia ginekologas, kad žiūrėtų, hcg neverta s…
Nei teplioju, nei kraujuoju. O progesterono gavosi, kad tik vieną kartą išgėriau vakar gepretix 200 mg ir šiandien prieš tyrimą specialiai negėriau 😊 ačiū už nuraminimą dėl kylimo ir laukiu rytojaus. Tikiuosi viskas bus gerai🤞💖
Sveikos, gal kuri labiau įsigilinus į HCG kilimo reikalus ir galėsit pakomentuot:
Pakartojau šiandien (12dpi) HCG, bet pakilo tik ~45% per paskutines 48val :/ vakar daug streso turėjau darbe, net drebėjau, gal tas galejo prisidėt, bet abejočiau..
6dpi - 28 hcg
10dpi - 189 hcg
12dpi - 270 hcg
Penktad vėl kartosiu...
Positano parašė:
Sveikos, gal kuri labiau įsigilinus į HCG kilimo reikalus ir galėsit pakomentuot:
Na bunant relistemis 10 ir 12 dpo jau nelabai ka zada nes nedvigubieja, taciau visko buna.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai