angel_777 parašė:
Pas mane buvo, pasikeliau su gepretix200 ryte ir vakare 😊 manau su zvakutem bus dar geresnis rezultatas![]()
O kiek laiko Jums teko vartot?
angel_777 parašė:
Pas mane buvo, pasikeliau su gepretix200 ryte ir vakare 😊 manau su zvakutem bus dar geresnis rezultatas![]()
Fantute parašė:
As vartojau tokia doze iki 14sav, dabar po viena 200mg vakare, bet ir tai gydytoja sake kad nebutina, bet kad jau turiu nusipirkusi ir nereiketu mesti lauk galiu pabaigti
manau uz keliu dienu nutrauksiu visiskai
angel_777 parašė:
As vartojau tokia doze iki 14sav, dabar po viena 200mg vakare, bet ir tai gydytoja sake kad nebutina, bet kad jau turiu nusipirkusi ir nereiketu mesti lauk galiu pa…
Ar prieš pradedant vartoti vaistus, kad padidinti prg jums buvo kažkas panašaus į pilvo apačios tempimą? Man prieš pradedant naudoti buvo toks jausmas keistas tempimas pilvo apačioje, kuris kartais nueidavo net iki kelių. Po kelių dienų naudojimo, tokie pojučiai pasidarė retesni, bet vis dar yra. Kartais net atrodo kaip toks trumpalaikis spazmas pilve. Tai galvoju ar čia visoms taip būna kai prg žemas? Ar čia verta sunerimti?
Fantute parašė:
Ar prieš pradedant vartoti vaistus, kad padidinti prg jums buvo kažkas panašaus į pilvo apačios tempimą? Man prieš pradedant naudoti buvo toks jausmas keistas tempi…
Oj zinokit ko man tik nebuvo.. 🙈 buvo tikrai didelis skausmas pilvo apacioje, nugaroje, toks kaip persileidimo metu. Gulejau ir buvo sunku pajudet. Veliau ir tepliojimu buvo atsirade, bet viskas susitvarke.
O jei pas jums tas tempimas toks kaip pries menesines, tai cia normalu😊
angel_777 parašė:
Oj zinokit ko man tik nebuvo.. 🙈 buvo tikrai didelis skausmas pilvo apacioje, nugaroje, toks kaip persileidimo metu. Gulejau ir buvo sunku pajudet. Veliau ir teplio…
Labai jums ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi 🙂
1234k parašė:
Ar čia normalu, kad HCG 79.8 ? (Norma nuo 39.1 iki 8388,0 2-4 savaitė)
Paskutinių mėnesinių pirma diena buvo balandžio 15 d.
Tai pati pradžia, skaičius geras. Galit stebėti kas porą dienų kilimą hcg
Svietachka parašė:
89.8 hcg ov buvo balandzio viduri. Kaip manot geras hcg? Ar zemokas?
Geriausia būtų stebėt po poros dienų. Toks hcg būtų jei jums va tik mėnesinių diena turėji būt
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai