viltesim parašė:
Ar tai vienintele hemangioma? Jei taip, tai greiciausiai, kad ir Strumila ar Posiunas sakys laukti ir stebeti. Jei sparciai nedides tai ji augs iki 1metu, o veliau …
taip, vienintele, daugiau niekur nera.
viltesim parašė:
Ar tai vienintele hemangioma? Jei taip, tai greiciausiai, kad ir Strumila ar Posiunas sakys laukti ir stebeti. Jei sparciai nedides tai ji augs iki 1metu, o veliau …
Žalčio Žmona parašė:
Tai labai dziugu
Mano dukrytei atrodo kaip ir apstojo didet, tik kyla i viršų. Kiekvieną menesi lankomės pas Strumila bet jis tik pažiūri ir sako stebet. O as matau kad ji keičiasi... Kita sav važiuosim paskutinį kartą kaip jis sake o tada toliau stebesim. Padariau foto kaip keitėsi kas mėnesį, tik reikia žiūrėt is dešinės į kairę 
brraske parašė:
Mano dukrytei atrodo kaip ir apstojo didet, tik kyla i viršų. Kiekvieną menesi lankomės pas Strumila bet jis tik pažiūri ir sako stebet. O as matau kad ji keičiasi.…
Oj vieta kokia
nešunta labai? O ką gyd sako dėl.to kad ant lyt.organų? Nesiūlo kolkas nei vaistų nei lazerio?
brraske parašė:
Ne nešunta. Va butent kad nieko nesiūlo. Kiekvieną mėnesį tiesiog važiuojam po 200km o daktaras paziuri per 10sekundziu typo vis dar taip pat stebim. Nu ir po minut…
Aha įdomu, man Pošiūnas irgi sakė, kad komplikuotos vietos galvos sritis, pirštai ir lytiniai organai. Tai tikrai keista, ypač, kad keliasi į viršų. Tai visa laimė, kad nešunta. Nu bet gal visgi pasitikėt reiktų gyd sprendimu
linkiu, kad bent greičiau nustotų augt į viršų!
seseris parašė:
Oj vieta kokianešunta labai? O ką gyd sako dėl.to kad ant lyt.organų? Nesiūlo kolkas nei vaistų nei lazerio?
Tai kad čia dar toli gražu iki lytinių organų. Prisimenant savo dukros situaciją, tai tokia hemangioma buvo tada, kai buvo pasiekus savo maksimumą. O toliau ėmė sparčiai mažėt.
Lotavil parašė:
Tai kad čia dar toli gražu iki lytinių organų. Prisimenant savo dukros situaciją, tai tokia hemangioma buvo tada, kai buvo pasiekus savo maksimumą. O toliau ėmė spa…
Nu kur toli gražu, jei pagal nuotraukas gerai matau tai H yra ant išorinių lytinių lūpų
Jums pasisekė, jeigu vaikui nustojo augti tokio dydžio kaip čia foto, maniškiui spėjo išsiplėsti iki 4cm į plotį ir pusę cm į aukštį kol buvo pradėtas gydyti lazeriu, estetika šiuo atveju mažiausiai aktualu nes su laiku išnyks. Bet visokios komplikacijos kaip pvz opėjimas nuo šutimo kai H yra iškilus tikrai yra nemalonios ir sukelia streso ir nepatogumų vaikui
seseris parašė:
Nu kur toli gražu, jei pagal nuotraukas gerai matau tai H yra ant išorinių lytinių lūpų![]()
Aš manau, jei gydytojas neskiria lazerio, tai ir jo manymu nėr hemangioma grynai ant lytinių organų. Reiktų tiesiog juo pasitikėti. Vistiek moteris veža vaiką dažnai į konsultacijas. Jei situacija pradės darytis rimta, neabejoju, kad gydytojas sureaguos.
Lotavil parašė:
Aš manau, jei gydytojas neskiria lazerio, tai ir jo manymu nėr hemangioma grynai ant lytinių organų. Reiktų tiesiog juo pasitikėti. Vistiek moteris veža vaiką dažna…
Tai aš ir rašiau, kad reiktų pasitikėt gydytojų sprendimu, o nesakiau, kad būtinai reikia lazerio. Nereikia čia įžiūrėt ko nėra.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai