Cygnus parašė:
Taip, man asmeniškai pasikeitėradau naudingų minčių ir patarimų sau. Knyga iš esmės nėra apie nevaisingumą, tačiau aš pritaikiau ją pagal savo poreikius, bendra…
Labai Jums ačiū ❤️🙏🥰🌸
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįCygnus parašė:
Taip, man asmeniškai pasikeitėradau naudingų minčių ir patarimų sau. Knyga iš esmės nėra apie nevaisingumą, tačiau aš pritaikiau ją pagal savo poreikius, bendra…
Labai Jums ačiū ❤️🙏🥰🌸
Svara parašė:
Turėjo šiandien būt darbo diena, bet iki 11 val.
Skambinau 10 val, hm.. Na bandysiu rytoj.
Mano lapelyje išvis parašyta endokrinologijos kab 🤷♀️

Anelle parašė:
Anelle parašė:
Ar pavyko pasiskambinti?
Svara parašė:
Ar pavyko pasiskambinti?
Taip šiandien pavyko, bet kariotipo atsakymų nėra, sakė vėluoja ir skambinti dar po 2 sav 🤦♀️
Mthfr su dviem heterozigotiniais pakitimais o homocisteinas žemas, tik 6 (nzn kokie čia vienetai).
Buvau ir pas Karpenko, pažiūrėjo visus tyrimus, nieko labai konkretaus nepasakė, tipo ne tragedija, bet ir netobula, pasilpninus imunitetą tipo turėtų pavykti ir natūraliai, sako kam jum tas FET 🤦♀️ susitarėm susitikti jau po genetiko ir histero atsakymų, gal dar kas paaiškės.
Anelle parašė:
Taip šiandien pavyko, bet kariotipo atsakymų nėra, sakė vėluoja ir skambinti dar po 2 sav 🤦♀️
Tai mano atsakymai ir bus gal vėliau.
Kokiu nr prisiskambinot? Ką sakė pats genetikas dėl pakitimų ir žemesnio homocisteino?
Kaip K rekomendavo pasilpninti imunitetą, čia dėl NK padidėjusių?
Anelle parašė:
Kaip būtų gerai natūraliai... 🥰❤️
Svara parašė:
Tai mano atsakymai ir bus gal vėliau.
Kokiu nr prisiskambinot? Ką sakė pats genetikas dėl pakitimų ir žemesnio homociste…
Labai nekonkretino, kad kažkas labai blogai, tik kad visur visko po truputį, keli ANA padidėję (bet nieko tikslaus diagnozei nustatyti), nk padidėję, kir AB (bet sakė iš kraujo tai čia negali spręsti, reiktų iš gimdos daryti), mthfr geno 2 pakitimai. Tai kaip supratau gliukokortikoidus, baltymus (ji turbūt imunoglobulina taip vadina) ir skystinancius, bet ne aspiriną nes jis kažkaip kitaip veikia nei leidžiami. Ir tiek, jokių receptų nerašė, viską palikom kitam kartui po visų tyrimų.
Mažylė1 parašė:
Kaip būtų gerai natūraliai... 🥰❤️
Man jau šitas kažkaip nerealiai skamba. Mano vienas kiausintakis nepratekamas, tai šansų max kas antrą ciklą turim, o ryt histero/LP tai žiūrėsim kaip yra su kitu, nes ankstesnė jau prieš 3 metus daryta, gali but ir pasikeitę.
Anelle parašė:
Labai nekonkretino, kad kažkas labai blogai, tik kad visur visko po truputį, keli ANA padidėję (bet nieko tikslaus diagnozei nustatyti), nk padidėję, kir AB (bet sa…
Manau, kad ras tinkamą sprendimą ir ateis diena kai sulauksit gerų žinių 🤗 Kovą planuojat startuoti?
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai