ritama7 parašė:
Sveiki!
Gal kas darėtės neseniai planinį CP Šiauliuose? Gal rekomenduotumėte gydytoją pas …
Jei nerasit, tai vykite į Latviją. Kaina apie 1200-1500e
ritama7 parašė:
Sveiki!
Gal kas darėtės neseniai planinį CP Šiauliuose? Gal rekomenduotumėte gydytoją pas …
Beladela parašė:
Bet juk planinis CP su siuntimu ir indikacijomis turėtų būti nemokamas LT?
ritama7 parašė:
Bet juk planinis CP su siuntimu ir indikacijomis turėtų būti nemokamas LT?![]()
Tokiu atveju tai taip, bet jei savo noru prašai, tai negausi.
Sveikos,
O gal zinote kaip del kliniskai siauro dubens + buvusio 1 CP? Man vis kartoja, jog tai nera indikacija antram CP, taciau SAM istatyme tai yra indikacija. Tai nesuprantu kodel toks neatitikimas? Nenoriu vel "bandyti" gimdyti esant kliniskai siauram dubeniui ir mazai tikimybei pagimdyti. Tai atrodo kaip rizika tiek man, tiek vaikui.
ZydinciosAlyvos parašė:
Sveikos,
Mano tokia situacija, tai prieš antrą gimdymą man pasakė, kad tokį dalyką kaip kliniškai siaurà dubenį reikia įrodyti mediciniškai, o kad vaikas neįsistato, tai gal čia atsitiktinumas. Jei pas Jus kur nors ankstesniam išraše toks dalykas aiškiai nurodytas, tuomet galit bandyti reikalauti į tai atsižvelgt, jeigu ne, tada nuo konkretaus mediko viskas priklausys.
Everlyn parašė:
Mano tokia situacija, tai prieš antrą gimdymą man pasakė, kad tokį dalyką kaip kliniškai siaurà dubenį reikia įrodyti mediciniškai, o kad vaikas neįsistato, tai gal…
Supratau jau tai. Pirmas gimdymas buvo uzsienyje, tai neturiu israsu tai panasu, kad niekas neatsizvelgs i tai. Kaip jum sekesi su antru gimdymu sioje situacijoje?
ZydinciosAlyvos parašė:
Supratau jau tai. Pirmas gimdymas buvo uzsienyje, tai neturiu israsu tai panasu, kad niekas neatsizvelgs i tai. Kaip jum sekesi su antru gimdymu sioje situacijoje?
As manau galima israsus gaut ir juos isverst, net sitam forume buvo moteris, kuri is UK parsiveze.
ZydinciosAlyvos parašė:
Man pavyko cezarį gaut, dėkinga situacija buvo, kad gimdymas savaime neprasidėjo ir skatinimo atsisakiau, o jauna gydytoja nesiginčijo ir paskyrė cp.
Ausrele178 parašė:
Pas mane terminas dar tik du mėnesiai ir laukiuosi dvynukų, sakykit prašau su dvynukais gtalima prašyti iškart CP ar turiu vistiek tartis..ačiū pasisakusioms.…
Dvynukai nesiskaito patalogija, tai neskiria CP automatiskai. Priklausys kaip jie isitaise ir panasiai.