simi parašė:
Gal darot krikstynas juros tema?![]()
Mes
simi parašė:
Mes
Lauuur parašė:
Mes![]()
Pasidalinkit ka planuojat is papuosimu. ;) musu Kristupas. Tai ant torto laivelio uzsiprasem. Dar visai grazu tinklas ant saldaus stalo. Gelbejimo ratas ir inkaras irgi fainai. Juos is popieriaus gal issikirpt.
artitoli parašė:
Sveikos dar kartelį, mūsų krikštynos prabėgo jau praeitą penktadienį per Jonines, po to keliavome savaitėlei į Romąviskas įvyko kaip ir planuota, tik dukrytė fo…
Labukas! Ar dar turit tapukus? Mes kaip tik ieskom.
simi parašė:
Pasidalinkit ka planuojat is papuosimu. ;) musu Kristupas. Tai ant torto laivelio uzsiprasem. Dar visai grazu tinklas ant saldaus stalo. Gelbejimo ratas ir inkaras …
Pas mus bus mazai papuosimu - tortas irgi su laiveliais, padariau laivelius is popieriaus, ant bendro stalo juos padeliosiu, varlytes dryzuotos ir serveteles tamsiai melynos
simi parašė:
Taip.matinistines
Lauuur parašė:
Pas mus bus mazai papuosimu - tortas irgi su laiveliais, padariau laivelius is popieriaus, ant bendro stalo juos padeliosiu, varlytes dryzuotos ir serveteles tamsia…
Na mums dar liko menesis. Pagrindiniai dalykai sutarti. Galiu sau leist pasireikst ;)
ausraDu parašė:
Taip.matinistines![]()
Kokie jusu bus papuosimai? ;)
simi parašė:
Na mums dar liko menesis. Pagrindiniai dalykai sutarti. Galiu sau leist pasireikst ;)
Mums dvi savaites, bet as tingiu tas dekoracijas daryt, o ir nesu super kruopstuole, pinigu man gaila, nes dazniausiai nemazai kainuoja, tai uzteks ir tiek mums
Gal pirmaji gimadieni jurini irgi darysim, va tada atsigriebsim
Lauuur parašė:
Mums dvi savaites, bet as tingiu tas dekoracijas daryt, o ir nesu super kruopstuole, pinigu man gaila, nes dazniausiai nemazai kainuoja, tai uzteks ir tiek mums…
Man tiesiog smagu kartais ta daryt. ;) pernai dukros Austejos krikstynoms biciu tema buvo ;)
simi parašė:
Man tiesiog smagu kartais ta daryt. ;) pernai dukros Austejos krikstynoms biciu tema buvo ;)
Man smagu, kai pavyksta
Va, laivelius padariau, tikrai grazus gavosi, nesunku, tai malonumas
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai