Rozmari parašė:
Laba diena, gal galite patarti pas kokia gydytoja prirasyti vaikuti pulse?![]()
Pas Einiki dar galima
Rozmari parašė:
Laba diena, gal galite patarti pas kokia gydytoja prirasyti vaikuti pulse?![]()
Pas Einiki dar galima
BagdonaviciuteErika parašė:
Sveikoskas lankotes Pulse pas ginekologe Stankevičiene berotc tokia pavarde;) kokie atsiliepimai ?
Labas. Aš užsirašius pas ją nesenai, tai dar neteko susitikti. Gal jūs jau buvot?
Kiinderis parašė:
Labas. Aš užsirašius pas ją nesenai, tai dar neteko susitikti. Gal jūs jau buvot?![]()
Ne nebuvau dar , bet kaimyne pas ja lankes kai laukes mazylio tai sake labai faina daktare
Seikos ! Artėja pačių gražiausių švenčių maratonas! Ar jau pagalvojot kuom artimuosius nustebinsit šiemet? Gal tai taikliai parinkti kvepalai? Gal minkštutėlės šlepetės, o gal norite brangų žmogų palepint Šv. Kalėdom dvelkiančiom vonios putom? Kviečiu pavartyti el. katalogą, galbūt jame rasite ko reikia Jums? Mielai lauksiu Jūsų atsakymo, prekes užsakyt norėčiau jau šiomis dienomis. Lai magija prasideda jau dabar pagalvojant apie kiekvieną širdžiai mielą žmogutį! https://www.avon.lt/elektroniniskatalogas/ PLUNGĖ
Ne nebuvau dar , bet kaimyne pas ja lankes kai laukes mazylio tai sake labai faina daktare![]()
Šiandieną buvau pas ją. Pasirodė gera ir maloni gydytoja
Kiinderis parašė:
Šiandieną buvau pas ją. Pasirodė gera ir maloni gydytoja![]()
ir kaip ar ismananti savo darba?
ar ilgos eiles pas ja?
ir kaip ar ismananti savo darba?ar ilgos eiles pas ja?
![]()
Man tiesiog echo padarė, viską gražiai paaiškino kas ir kaip
nespėjau ateiti pasakė, kad galiu užeiti jau, nes neilgai tetruko man ten. O šiaip nežinau, man vėliau vizitą skyrė, nes mažai savaičių buvo
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai