Mamos, gal kuriai teko susidurti artimoje aplinkoje, kaip vyksta, kai į maternity leave išeini iškart po PUP? Kaip su taxais? dabar sako, kad vos grįžus į darbą pradėsim grąžinti taxus, bet jeigu aš negrįžtu į darbą, nejaugi man nuo maternity benefit skaičiuotų tuos taxus?
tokioj kvailoj situacijoj esu.. jau nuo sausio pirmos d. sėdžiu ant pup, į darbą nežinau, kada bus galimybė grįžti, o kai ji bus aš turbūt nebegalėsiu nei pusės savo valandų išdirbti, nes darbas ant kojų, o man po valandos ant kojų ir pilvas įsitempia labai ir nugarą skauda. Kaip ir būtų galimybė likti ant PUP iki gimdymo., nes darbas tikrai man nesuteiks tokių sąlygų, kad pilnai dirbt galėčiau, tokiu atveju valstybė leidžia būti ant PUP, net jei darbovietė atsidarius. Bet gal iš vis geriau tada eiti ant sick leave? Nu neįsivaizduoju ką daryt. Finansiškai šiuo momentu atrodo verta tik ant PUP likti, nes gaunu didžiausia suma, kurią suteikia. Grįžtant į darbą, mažėjant valandom mažėtų ir finansai. Bet kita vertu, užsidarius PUP kai reikės grąžinti taxus visus, tada liūdna gali būt. Nu žoooodžiu, katastrofa kažkokia su tuo kovidu čia.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

po to dingo tas jautrumas, matyt apsiprato organizmas su pokyciais, dabar taip pat nera jautri ir viskas gerai tiek man, tiek pilvelio gyventojai