Elsmi-na parašė:
Vyras pasidarė kraujo tyrimą, jo, kaip ir mano Rz-. Niekaip nesuprantu, iš kur tie antikūniai... 🙈 jau laukiu susitikimo su gydytoja![]()
Parasykit ka gydytoja sakys, ar tikrai yra antikuniu ir koks kiekis.
Sekmes! 🌷🌷🌷
Elsmi-na parašė:
Vyras pasidarė kraujo tyrimą, jo, kaip ir mano Rz-. Niekaip nesuprantu, iš kur tie antikūniai... 🙈 jau laukiu susitikimo su gydytoja![]()
Parasykit ka gydytoja sakys, ar tikrai yra antikuniu ir koks kiekis.
Sekmes! 🌷🌷🌷
Man buvo nustatytas titras 1:1, po 3 savaiciu jau buvo 1:8, jis palaipsniui auga, 1:16, 1:32. Man po 1:16 jau nebedare tyrimo, tik daznai lankiausi santarose, dare echo, stebejo vaiko bukle. Bet mano nestumas tuo metu buvo virs 30savaiciu. Tikslas buvo istempti iki 36savaites. Bet isnesiojau iki galo, dukryte gime absoliuciai sveika. Baimes apturejau tuo metu 🤭
Merginos, moterys, padėkit, pasidalinkit žiniomis. Šiandien dariausi kraujo tyrimus: rado antikūnus ir titras nustatytas 1:4. Aš šoke. Rugpj. 31 antikūnų nebuvo, o rugs. 18 turėjau imunoglobulino injekciją. Ar ji galėjo lemti tokius tyrimų rezultatus? Ar tiesiog taip staigiai atsirado antikūnai ir injekcija negelbėja? Visą nėštumą stebėjom situaciją, n kartų daryti tyrimai, viskas gerai iki dabar... Nežinau, ką daryt. Savaitgalis... Pirmas nėštumas, 32 sav., mano neigiama, vyro teigiama.
Sveikos. Pas mane tokia situacija. 🙈
Buvau pastojus ir persileidau vasario mėnesį. Nustojo augti kažkur 6 savaitę. 2 savaites užtruko kol persileidau, abrazijos neprireikė. Bet dabar bijau, vyro pliusine, o mano minusinė kraujo grupė. Kai persileidau paklausiau gydytojos dėl vaistų suleidimo, o ji sako, kad viskas jau per vėlu. Dabar jaučiuosi pasimetusi. Ar nepakenks planuojamam nėštumui. Nežinau ar į tą tema pataikiau parašyti. Gal kam taip buvo?
skaroliukas parašė:
Buvau pastojus ir persileidau vasario mėnesį. Nustojo augti kažkur 6 savaitę. 2 sa…
Pasidarykite rezus antikuniu tyrima. Jeigu ju neras, reiskia viskas gerai.
skaroliukas parašė:
Buvau pastojus ir persileidau vasario mėnesį. Nustojo augti kažkur 6 savaitę. 2 sa…
Man taip buvo. Analogiskai persileidau 6ta sav. Man sake, kad su tokiu mazu nestumu nera dideles rizikos. Dabar laukiuosi, tai ziuresim, kaip bus...
Meshka parašė:
Pasidarykite rezus antikuniu tyrima. Jeigu ju neras, reiskia viskas gerai.
Nesant vaisiui antikuniu tyrimai nedaromi. Jie susiformuoja tik esant vaisiui..
aspiring parašė:
Merginos, moterys, padėkit, pasidalinkit žiniomis. Šiandien dariausi kraujo tyrimus: rado antikūnus ir titras nustatytas 1:4. Aš šoke. Rugpj. 31 antikūnų nebuvo, o …
Mazas jusu titras, o savaiciu uztektinai. Manau jus tiesiog stebes ir viskas bus gerai.
skaroliukas parašė:
Esu turejus 3 perdileidimid visi +- 8 sav, visus kartus leido anti globulina, kad ir mazad nestumas sake geriau leist nei neleist. O kai paskutini karta persileidinejau rinkausi naturaliai kad issivalytu ve jokiu abraziju tai israse recepta nusipirkau vaistus ir kai didzioji dalis iskrito audiniu susileidom vaistus
saulz parašė:
Nesant vaisiui antikuniu tyrimai nedaromi. Jie susiformuoja tik esant vaisiui..
Bet vaisius buvo,kadangi buvo nestumas, tik kad nutruko. Rezus antikunai jeigu jau atsiranda, jie nebedingsta, lieka visam laikui. Tad galima pasitikrinti ir nebesilaukiant ar yra atsiradusiu antikuniu.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai