Maria1985 parašė:
Dabar sarase turime Dorotėja, Kotryna, Kornelija, Otilija, Teodora, Amanda, Simona, Sofija, Aurėja.
Dorotėja
Maria1985 parašė:
Dabar sarase turime Dorotėja, Kotryna, Kornelija, Otilija, Teodora, Amanda, Simona, Sofija, Aurėja.
Dorotėja
Sveikos. Dar besilaukiant kažkur išgirdau vardą Deimilė ir labai įstrigo. Pasakiau vyrui jam šis vardas visai nepatiko. Turėjome dar kelis variantus, kurie patiko abiem Tėja, Aurėja, Armilė. Tačiau gimus mergytei ir ją pamačius abu vienbalsiai pasakėm Deimilė 😀 ir vyrui tas vardas gražus tapo. Taip dažnai tenka pora kartų pakartot vardą kas klausia, nes tikrai retas.
Maria1985 parašė:
Pas mus ta pati situacija 🙈 niekaip neisrenkam vardo, nors jau netaip ir daug laiko liko .. su pirmais vaikais tokiu laiku jau tvirtai buvau apsisprendusi del vardu…
Paprašykit vaikų pagalbos 😉 man su antru vaiku buvo bėda. Berniukui vardą sugalvoti buvo lengva, kažkaip tiesiog netyčia užkliuvo vardas, abiem patiko tiko na ir laukėm kol sužinosim kas bus. Va ir kai sužinojom buvo reikalų su vardu. Niekas nelipo, net ir tas vardas kurį kažkada seniai buvau sugalvojus, kad tikrai jei turėsiu mergaitę vadinsiu tokiu vardu (vardas Melita). O va sūnus, kai tik sužinojo kad turės brolį arba sesę iškart sugalvojo vardus tik išpradžių nesakė, tik laiškus parašė du, vienas buvo sesei kitas broliui. Tik kai jau žinojom ką turėsim, pasakė kokį vardą norėtų duoti sesei. Tai buvo sūnaus proprosenelės vardas Sofija. Man tiko, vyrui nelabai, bet sūnus užsispyręs prieštaravo betkokiam kitam vardui tad nusprendėm palaukti kol gims. Gimė, ir ką, prilipo tas vardas, tad po 10dienų užregistravom ir turim mažytę Sofiją 🙂 sūnus devintam danguj nes turi sesutę ir dar vardą jis išrinko 🙂
Mar_t parašė:
Sveikos. Dar besilaukiant kažkur išgirdau vardą Deimilė ir labai įstrigo. Pasakiau vyrui jam šis vardas visai nepatiko. Turėjome dar kelis variantus, kurie patiko a…
Mes savo mergytei taip pat davėme tokį nerealų vardą - Deimilė 💕rinkomes dar ir is Teja, Amelia ir Heilė 🥰
Planiuke29 parašė:
Mes savo mergytei taip pat davėme tokį nerealų vardą - Deimilė 💕rinkomes dar ir is Teja, Amelia ir Heilė 🥰
💕 Man dar patinka, kad jis nėra tarp populiariausių vardų 😀
Mar_t parašė:
💕 Man dar patinka, kad jis nėra tarp populiariausių vardų 😀
Tikrai taip, kolkas retas vardas, kam pasakom tai nebuna girdeja tokio🤩
Planiuke29 parašė:
Heile grazus.
Wizz parašė:
Dorotėja
Dar yra labai gražus trumpinys Dorotė. tarpautinsi vardas, lengvai triamas. Šventas.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai