dianukste parašė:
ot saltu nervube reikalo nestradalini
saunuole
![]()
![]()
tai aisku, o kam?
bus dar kada pastradalint
kaupiu dabar jegas, ilsiuosi, nesinervinu
dianukste parašė:
ot saltu nervube reikalo nestradalini
saunuole
![]()
![]()
tai aisku, o kam?
bus dar kada pastradalint
anakondaa parašė:
tai aisku, o kam?bus dar kada pastradalint
![]()
zinai kas gerai,o gi kad tau nieko neskauda...ziurek kiek vargse mylinti prasikankino,kiek suprantu dar lig siol kankinasi...
dianukste parašė:
zinai kas gerai,o gi kad tau nieko neskauda...ziurek kiek vargse mylinti prasikankino,kiek suprantu dar lig siol kankinasi...![]()
tai jau.... baisoka... man tik kojas sutraukai vis, ir va jau nugara pradeda lauzyti po truputi....
ok, einu jau nuo pc
ikiukas, mamules
rasysiu saskiai
anakondaa parašė:
ne, su uosviais apsikeitem butaisjie isejo i 9auskti, kur mes gyvenom, o mes su vyrioku, i 3kamb buta
![]()
tai 17m sese jo cia ir cucikas
![]()
tai dar reik cia pabut, neaisku, kada beprisesiugal tik savaitgali koki, ziurint, kada grysim su leliuku
![]()
![]()
O tai kodiel jus apsikeitėt tais butais..?
anakondaa parašė:
tai jau.... baisoka... man tik kojas sutraukai vis, ir va jau nugara pradeda lauzyti po truputi....
ok, einu jau nuo pc![]()
ikiukas, mamules![]()
![]()
![]()
![]()
rasysiu saskiai![]()
![]()
Na ikiuka ir kuo dideliausios sėkmės..
anakondaa parašė:
ok, einu jau nuo pc![]()
ikiukas, mamules![]()
![]()
![]()
![]()
rasysiu saskiai![]()
![]()
ate ate
Fainoraaa parašė:
O tai kodiel jus apsikeitėt tais butais..?![]()
![]()
ai, uosvis uzraganejes buvo, ten jo butas, tai vis sake, kad nori ten vienas gyventi.. klimaksas jam, ar kas
jam cia ramybes nebudavo ir pan... tai zyze ilgaiusiai, kol maniskis susinervino, susikrovem smutkes ir atsikelem pas jo mama. tai uosviui jau teko iseiti. tese tese, "rytoj rytoj"
nu, o paskui pradejo vonia remontuoti, sienas griauti, isveze vonia, tai anyta sao "einu pas tete nusimaudyti, ten ir nakvosiu"
nu ir nebegryzo
sako, kol nebus, kur maudytis, negrysiu
tai ten jau ir geles nusitempe ir t.t.
tai, manau, ten ir liksim, gerai jiems dabar, antras medaus menuo
nium sveikos
sunkia naktele apturejom siandien,,vkr kai suo sulauze akinius,tai neleidom miegoti,uzdarem visas kambario duris,tai verke beveik visa nakti prie duru....o man kazko pirstukai ranku pradejo tinti,ziuriu kad net zieda vestuvini reikes nusiimti....atrodo nei tu skysciu vartoju daug nei ka,vkr pora arbatos puodeliu isgeriau ir vsio.. o ranku pirstukai tai net skauda taip kai reikia lankstyti,toks jausmas kad isnarinti butu....na zodziu.....kuo dideliausios sekmes anakondai,ir kad ilgai ten jos nelaikytu,viska atlikus kad kuo greiciau gryztu namo su leliuku laimingi
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai