2021.03.17 19:29 (prieš 5 m.)
Man 30sav rado atsitiktinai, nes nuvažiavau į ligoninę nes netyčia išgėriau ne savo ,o vyro vaistus nuo širdies, o kadangi esu triznė,prosigalvojau ,kad mano vaikui gali būt blogai. Nuvažiuoju į klinikas,sako gal jaučiat ką nors,sakau nu ne. Sako tai gal niešti,sakau gal kažkiek,bet gal iš nervų. Ir tada jos sako oj ne,jei niešti jūsų neišleisim,reikia daryti tyrimus ,dėl cholestazės . Bet susitariau,kad ryte privačiai pasidarysiu ir tada paaiškėjo ,kad man cholestazė. Geriau po 5 ursofako tabletes ir rodikliai visi sukosi qpie 200/300. Nors niežėjimo iki galo nebuvo . Bet kosmosas tame ,kad man niekas nedarė tulžies rūgščių. Ir dabar buvau pas du gydytojus,tai vienas taip atmestinai privačioj papasakojus savo istoriją,sako gal su antru nebus. Bet aš išsiprašiau tyrimų. O ginekologas išvis sako o jum buvo geltoni delnai ir niežėjo padus. Sakau ne,tai sako jums nebuvo cholestazės. Sakau aš du kart ligoninėj gulėjau ,dėl blogėjančių rodiklių. Gimdžiau per anksti ir t.t. o jis visvien savo. Bet klinikose profesorius man labai ramiai viską papasakojo apie tą ligą ir kažkaip pradėjau dabar nuo anksti darytos, kad kuo ankščiau jei ką atrasčiau ligą ir pradėčiau gydymą.. Daugiau nieko męs nepadarysim. Tiesiog saugokimės ir tirkimės pačios,dėl savęs ir vaikų.