Anemun parašė:
Tai gal pažengus ta cholestazė buvo jum stipriai.Tai tada jie nedgi nesistenge sulaikyti .Man prieš 9 metus buvo ta cholestazė su pirmu nėštumu .Tai man leido medik…
Kauno klinikose tik prieš metus pradėtà tirti tulžies rūgštis. Tai labai keista, kai tie patys Kauno klinikų gastroenterologai atliko tyrimą, kokia kenksminga TR nėštumo metu, ir gavo tarptautinį apdovanojimą tikrai jau senokai. Na, svarbiausia, kad vaikai sveiki.
Mano atveju, su pirmuoju kankinausi iki 38 sav., skatino, buvo toks siaubingas niežulys nuo 32 sav., kad miegodavau tik 3-4 val., TR niekas netyrė. Apie TR sužinojau tik su antruoju vaiku šitame forume. Taip pat labai niežtėjo, kepenų fermentai nebuvo aukštumose, o klinikų gastroenterologė pažiūrėjusi kepenų fermentų tyrimus ir padariusi echoskopą net draugiškai nusijuokė, kad aš prasta cholestazininkė, nes pakitimai labai menki. Tai išleido mane gydytis namo. Išeidama paklausiau mane prižiūrėjusios ginekologės, ar nereikėtų dėl visa ko pasikartoti tr tyrimo (buvau pati pasidariusi prieš mėnesį, buvo norma), patarė kartotis. Grįžau namo, atlikau tyrimus ir gavusi atsakymą (TR 151) nulekiau į priimamąjį. Po kelių dienų skatino 34 sav. Taip iš nerimtos, patapau labai rimta.