@pupsik@ parašė:
Man ilgiau 37neleido
Bet viskas gerai baigesi?vaistus geret ir viskas ok?
Intrahepatinė nėščiųjų cholestazė yra kepenų liga, dažniausiai pasireiškianti III-čiojo trimestro metu stipriu niežėjimu. Skaityti
visą straipsnį@pupsik@ parašė:
Man ilgiau 37neleido
Dvynukai-mergytės parašė:
Taip su sunum kas savaite gulde i ligonine su dukryte irgi po lasalinem
Prisiskaiciau forumo, kad vaikai gali mirti net, taip pergyvenu, greiciau rytojus kad padaryt tuos tyrimus😣 o jie mokami? Nes gydytoja mano ryt dirba nuo pietu, o a…
Man pacius pirmus tyrimus seimos gyd parase, as paprasiau. Tai nekainavo. Toliau irgi nekainuoja. Tik nueikit nevalgius 12val pries tai. Viskas bus gerai, liga baigiasi sulig gimdymu, svarbu laiku pastebet. Gal jums net jos nebus jei nedaug niezti
Emamukas parašė:
Man pacius pirmus tyrimus seimos gyd parase, as paprasiau. Tai nekainavo. Toliau irgi nekainuoja. Tik nueikit nevalgius 12val pries tai. Viskas bus gerai, liga baig…
Aciu😊 12 h nezinau ar istversiu, nes man nustate gestacini diabeta, tai kokia 21 h dar kefyro isgeriu, o zadu krauja priduot 7 h..
Merginos, dariau tyrimus siandien, pakyles tik šarmine fosfatazr, ar verta sunerimta, tai rodo, kad cia ta cholestaze?
Gydytoja manau tiksliau pasakys, bet manau kad ne. Nes svarbiausi ALT ir AST
Emamukas parašė:
Gydytoja manau tiksliau pasakys, bet manau kad ne. Nes svarbiausi ALT ir AST
Na ir as skaiciau, kad tas FS nestumo metu ir taip padidejes, radau str. 
Na ir as skaiciau, kad tas FS nestumo metu ir taip padidejes, radau str.
Taip ir yra. Jis natūraliai padidėja paauglystėje ir nėštumo metu.
Astartė parašė:
Taip ir yra. Jis natūraliai padidėja paauglystėje ir nėštumo metu.
Tai sakot tyrimao geri ir nebus cia cholestazes?😊nors kartais jausmas kad kutena tai ten tai ten..
Merginos, dariau tyrimus siandien, pakyles tik šarmine fosfatazr, ar verta sunerimta, tai rodo, kad cia ta cholestaze?
ŠF rodo du dalykus - kaulų augimą arba tulžies rūgšties patekimą į kraują ir nenitekėjimą. Sprendžiant iš gero ast or alt - graičiausiai padidėjimas bus dėl vaiko kauliukų.
Realiai, jei galimybė yra, santaruose daro tulžies rūgščiųntyrimą kraujyje. Jis tikslūai parodo, ar cholestazė ar ne..
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai