Vaida MA parašė:
Labukas. Šioje grupėje esu pirmą kartą. Neštumas turėtų būti apie 7 savaites. Taip sakau, nes mano ciklas mm apie 40 dienu. Tai savaites ne pagal kalendoriu. Prieš …
Labai geri skaiciai,linkiu viso ko geriausio ❤️
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįVaida MA parašė:
Labukas. Šioje grupėje esu pirmą kartą. Neštumas turėtų būti apie 7 savaites. Taip sakau, nes mano ciklas mm apie 40 dienu. Tai savaites ne pagal kalendoriu. Prieš …
Labai geri skaiciai,linkiu viso ko geriausio ❤️
Max. parašė:
O gal tiesiog važiuoti į priimamąjį, kad patikrintu? Mane kai pradėjo teplioti, as važiavau į priimamąjį ir ten pamate kad nesivysto jau. Namo neišleido.
O su tabletėmis darė?
robotė parašė:
Labas, stipriai apkabinu!
Deja, bet Vilniuje su tabletėmis niekas neguldo...
Bet tai kaip įdomu.. Kaune daro, Vilniuje ne 🥺
Balandine parašė:
O su tabletėmis darė?
Taip. Bandė su tabletėmis, jei nebutu pramušė butų abrazija dare. Bet tada as dar Trakuose buvau. Dabar jau skyriaus nebėr ten. Kiek savaičių buvo kai sustojo? Jei nėra daug galite ir namie. Aišku organizmas organizmui nelygu. Man buvo 8+3, tai gan lengvai praėjo viskas. Buvo palikta vaistų nuo skausmo bet neprireikė. Aišku gal dar žaidė tas faktorius, kad po daktaru priežiūra buvau..
Balandine parašė:
Bet tai kaip įdomu.. Kaune daro, Vilniuje ne 🥺
Deja, bet taip yra. Pirmą nesivystantį važiavau į Kauną, per antrą staigiai persileidau namuose- nuvykus į Vilniaus ligoninę išrašė tabletes ir pasakė kad guldytų tik jei norėčiau abrazijos.
Max. parašė:
Taip. Bandė su tabletėmis, jei nebutu pramušė butų abrazija dare. Bet tada as dar Trakuose buvau. Dabar jau skyriaus nebėr ten. Kiek savaičių buvo kai sustojo? Jei …
Sustojo 6-7 savaitę. Rytoj būtų 10 savaitė. Bet papildomai naudojau progestoroną,tai gal dėl to sulaiko savaiminį ..
Balandine parašė:
O dar kadangi mano kraujo grupė neigiama, tai turėsiu per 72 val.nuvykti susileisti Rezonativą. .
Man pvz neleido. Nes sakė mažas nėštumas ir nereik dar.
liute94 parašė:
Man pvz neleido. Nes sakė mažas nėštumas ir nereik dar.
O kelintą savaitę nustojo vystytis?
Balandine parašė:
O kelintą savaitę nustojo vystytis?
6-7 sav.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai