Linestra parašė:
Sveikos , iškilo toks klausimas. O kas sergate endometrioze patvirtino ,kad nėštumas nutrūkdavo dėl šios priežasties ?
Man patvirtino, kad ne nuo jos
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįLinestra parašė:
Sveikos , iškilo toks klausimas. O kas sergate endometrioze patvirtino ,kad nėštumas nutrūkdavo dėl šios priežasties ?
Man patvirtino, kad ne nuo jos
svajonese parašė:
O po nesekmiu iskart stebejot prg? Man dabar antra nesekme buvo, bet pirma karta buvo nesivystantis,tada du vaikucius isnesiojau be jokiu tyrymu ir vargu,o dbr plan…
Nea, as tada kai pastojau pradejo tepliot,testas teig buvo pasidariau hcg ir prg, tai hcg buvo 17 ,o progesterono tik 2. Viskas aišku. Tada pradejau jį gert po ov kelioms dienoms praejus. Kelis ciklus. Ir viena iš jų užkibo, tada pasidariau irgi abu kraujo tyt, progesteronas normose, bet prie zemesnių,gyd padidino doze ir va, nešiojam. Tiesiog pati radau bėdą, neieškojo ir netyrė gyd. Pati skaičiau kas gali but ir pasitvirtino man.
Labas merginos. Vasara turejau nesivystanti nestuma (6 sav), atliko valyma.. sausi pastojau vel, 6sav plake sirdute, siandien nuejau 8 sav... vel nustojo vystytis 6 sav ir kelios dienos 🥹🥹🥹🥹🥹
Gavau siuntima pas genetike..
Yra kam taip buve? Nejaugi toks sutapimas ir 6 sav vis nustoja vystytis... negaliu patiket, kodel kai nori taip vyksta... o kitom be planu viskas idealiai gaunasi 🥹🥹🥹
Kinderis2022 parašė:
Labas merginos. Vasara turejau nesivystanti nestuma (6 sav), atliko valyma.. sausi pastojau vel, 6sav plake sirdute, siandien nuejau 8 sav... vel nustojo vystytis 6…
Uzjauciu.. sielos skausmas visada buna didelis,ir kol ta tustuma neuzsipildo tol ir juntama,man taipat nustojo vystytis buvau spalio grupeja vietoj 10 sav 5sav5d,tapat antras nesivystantis nestumas pirmas nustojo vystytis taipat beveik 6 sav, tai tame tikrai nera mistikos kiek skaiciau labai daznas atvejis 6 savaiciu kad nustoja vystytis,ar daretes prg tyryma ? Ar turit vaikuciu? Labai gerai kad gavot siuntima pas genetikus gal bus atsakyta y klausymus,nes as negavau siuntimo pas genetikus turbut del to jog esu pagimdzius 2 vaikucius. Bet naujam ciklui turiu plana ir jau nepaliksiu visko likimui bandysiu ziuret kas vygsta kune ne taip 😇
Ne neturiu vaikuciu, 28 metai man.. taip baisu, kad kazkas negerai.. tureciau bent 1 vaika, nebutu taip skaudu atrodo🥹
Ana karta neisejo persileist paciai. Dar valyma..
Dabar 6 sav mano prg buvo 80. Taciau vistiek israse progestrono vartoti, 2 sav vartojau, tai jie tik uzlaiko. Tai nezinau ar nustojus vartoti kaip tik persileisiu pati, ar taop uzsilaike, kd teks vaziuoti atsiurbima gimdos daryti
svajonese parašė:
Uzjauciu.. sielos skausmas visada buna didelis,ir kol ta tustuma neuzsipildo tol ir juntama,man taipat nustojo vystytis buvau spalio grupeja vietoj 10 sav 5sav5d,ta…
Kinderis2022 parašė:
Ne neturiu vaikuciu, 28 metai man.. taip baisu, kad kazkas negerai.. tureciau bent 1 vaika, nebutu taip skaudu atrodo🥹
Progesteronas jūsų buvo geras, ne čia bus beda. Jeigu yra kazkas negerai su paciu embrionu tai progesteronas negelbėja, tik už laiko kaip jums ir atsitiko. Linkiu rasti atsakymus! Turejau 3 nesivystancius, nieko neranda pas mus.
Siandien bandysiu registruotis pagal siuntima i santariskes pas genetika. Taciau manau eiles bus kosmines, nenoriu laukti puse metu.
Galvoju gal privaciai eiti.
O jus vaikuciu turite? Ir ka sako daktarai kai neranda? Kad "gamtos atranka"? 🥹
Taip baisu.. vakar guledama pas gine iskart is veido israiskos pamaciau, kad nieko gero..
Ok1ukas parašė:
Progesteronas jūsų buvo geras, ne čia bus beda. Jeigu yra kazkas negerai su paciu embrionu tai progesteronas negelbėja, tik už laiko kaip jums ir atsitiko. Linkiu r…
Kinderis2022 parašė:
Siandien bandysiu registruotis pagal siuntima i santariskes pas genetika. Taciau manau eiles bus kosmines, nenoriu laukti puse metu.
Turiu viena berniuka, todėl pas genetikus nesiunčia... sako bandyti ir tiek kol pavyks 😄🙈 Gali buti kad prastas kiaušinėlis pasitaiko nes nuo 30 metu jų kokybe prastėja..todėl nesivysto
Kinderis2022 parašė:
Aš po dviejų nesėkmingu nėštumu. Mums problema rado pas vyrą. Ramu iš tos puses kad zinom kas negerai. Jūsų atveju manau kad yra kažkur problema. Gal kraujas per tirštas (reiktų AFS išsitirti) kariotipai gal jei bendru vaiku neturit. Taip pat skydliauke. Lpl. Man visa tai dare. Vyro kariotipai negeri. O dėl genetiko tai jeigu finansai leidžia rekomenduočiau genetika Serapina. Vizito reikes palaukti, bet registruojantis pasakysit administratorei kokios bedos, tai ji jau pasakys kokius tyrimus per ta laiką išsitirti ir jau pas genetika eisite su tyrimu atsakymais.
Ok1ukas parašė:
Turiu viena berniuka, todėl pas genetikus nesiunčia... sako bandyti ir tiek kol pavyks 😄🙈 Gali buti kad prastas kiaušinėlis pasitaiko nes nuo 30 metu jų kokybe pras…
O as turiu dukra nuo kito vyro bet su dabartiniu vyru gavome siuntima pas genetika atliko bisus tyrimus
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai