Gutta parašė:
O tai aspirin cardio tinka?
Jis irgi skystina kraują, pagerina širdies veiklą labiau, o tas būtent nuo trombozės, nors kitos geria paprastą aspiriną. Žinau, kad tas trombo acc taip nekenkia skrandžiui kaip paprastas aspirinas
Gutta parašė:
O tai aspirin cardio tinka?
Jis irgi skystina kraują, pagerina širdies veiklą labiau, o tas būtent nuo trombozės, nors kitos geria paprastą aspiriną. Žinau, kad tas trombo acc taip nekenkia skrandžiui kaip paprastas aspirinas
Gutta parašė:
O kaip jis tiksliai vadinasi? Bandysiu ir aš![]()
Trombo ASS, 100 Mg
Sveikos, merginos, gal zinot kokiu metodu/priemoniu, kad paskatint naturalu iskraujavima nesivystancio nestumo metu? Dabar guliu ligoninej, vakar sugeriau vaistus, kad naturaliai iskraujuociau, bet neveikia man jie, kraujuoju labai lengvai, kaip ir pries sugeriant vaistus. Abrazijos nelabai noriu, gal pavyktu kazkaip paciai iskraujuot
Morkele parašė:
Sveikos, merginos, gal zinot kokiu metodu/priemoniu, kad paskatint naturalu iskraujavima nesivystancio nestumo metu? Dabar guliu ligoninej, vakar sugeriau vaistus, …
Vaje,Jums ir nepasiseke. Prisimenu Jus. Nelabai kitu budu yra,gal geriau veiktu tie kur idedami i maksti.Man su jais lengvai issivale,o salia moteris gere geriamus,tai ilgokai kankinosi.
Morkele parašė:
Sveikos, merginos, gal zinot kokiu metodu/priemoniu, kad paskatint naturalu iskraujavima nesivystancio nestumo metu? Dabar guliu ligoninej, vakar sugeriau vaistus, …
O dieve, Morkele, uzjauciu jus labai .laikykites
Morkele parašė:
Dekui merginos, norisi greiciau viska uzbaigt ir gyvent toliau. Paklausiu del dedamu i maksti vaistu, gyd kazkodel apie juos neuzsimine
nes manes klause,ar noriu geriamu ar idedamu.Man sake geriau idedami,jau nebeprisimenu kodel.
Naktis parašė:
nes manes klause,ar noriu geriamu ar idedamu.Man sake geriau idedami,jau nebeprisimenu kodel.
Nu va, paklausiau del dedamu tableciu, tai sake cia naudoja tik geriamas, o dedamas naudoja tik pries proceduras (abrazijas). Kad geriau salintusi, sake labiau ant pilvo gulet, nu gal suveiks kazkaip
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai