Naktis parašė:
Taip,psichologiskai yra sunku.Ir po visko atrodo viskas gerai,jau susitaikai su ta mintim.Bet buna,kad uzeina atrodo is niekur nieko verkt pradedu.
Ir man tas pats...
Naktis parašė:
Taip,psichologiskai yra sunku.Ir po visko atrodo viskas gerai,jau susitaikai su ta mintim.Bet buna,kad uzeina atrodo is niekur nieko verkt pradedu.
Ir man tas pats...
Rita Ora parašė:
Mergaitės norėjau paklausti, po nesivystančio savaiminio išsivalymo praėjo pusantros savaitės, ar jau galiu pasidaryti toksoplazmozės ir citomegalo tyrimus ar čia l…
Galima darytis bet kada, neštumo metu, ar iš karto po persileidimo, bet geriau kuo anksčiau po persileidimo, tada tiksliau nustato ar galėjo itakoti persileidimą
Rita Ora parašė:
Labai ačiū už išsamius atsakymuso aspiriną pradėjot gerti tik pastojus ar jau kai pradėjot bandyti pastoti?
![]()
Pradėjau gerti po OV, kai pradėjau itarinėti, kad pastojau. Žadėjau pradėti gerti prieš pradedant planuoti menesiuką, taip rekomendavo, bet taip gavosi, kad neplanuotai užkibo
pastojus tikrinausi kelis kartus ir progesteroną
burburbur parašė:
na štai man ginė kontraceptikų mėnesiuj išrašė, pailsėsim šiek tiek.
Čia kad nepastotum, ar kitam tikslui?
phonetixe parašė:
Čia kad nepastotum, ar kitam tikslui?
ale kad kiaušidės pailsėtų
Na ka, as siandien po Daktaru, rado plakancia sirdele, bet pacio vaisiaus ne, sake jei po Savaites nepageres darys isvalyma:(( gal pas ka taip irgi buvo? buvau pasiryzus nepasiduot, kol plaks sirdele, bet dabar vokiskuose forumuose pasiskaiciau, kad jei vaisius neauga, geriau jau daryt isvalyma.. Lietuviskuose forumuose nieko tokio neradau, tai net nezinau ka daryti
nikita1987 parašė:
Na ka, as siandien po Daktaru, rado plakancia sirdele, bet pacio vaisiaus ne, sake jei po Savaites nepageres darys isvalyma:(( gal pas ka taip irgi buvo? buvau pasi…
kaip gali plakt širdelė o vaisiaus nebūt?
o hcg auga?
sesute norejo jau imt krauja, bet daktaras pasake, tipo vaisius siuo metu labai greit vystosi. Tai kita savaite ir be kraujo tyrimu, bus matyt vaisius auga ar ne. As tai net nezinau ka galvoti, nes pirma kart ligoninej , net israse buvo parasyta 5,1 mm Embryo , tai juk vaisius. o ir gine vakar sake, kad embrio mazas 7mm´, bet sirdies plakimo nerado. O snd sirdele rado, bet embryo nebe
As arba jau vokiskuose pavadinimuose nebesusigaudau arba ka as zinau.
Man tai isvis atrodo, kad jei jau sirdele plaka tai juk ir vaisius pats turi vystytis. Net nezinau, ka galvoti
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai