nirita parašė:
Taip, kas 4-6val. atrodo. Aš trečią kartą nedaviau tokiu intervalu, nes miegojo, naktį sukilo temp. iki 38.5, bet daviau to pačio paracetamolio sirupo ir nukrito.Ki…
O kiek dienu laikesi temperatura?
nirita parašė:
Taip, kas 4-6val. atrodo. Aš trečią kartą nedaviau tokiu intervalu, nes miegojo, naktį sukilo temp. iki 38.5, bet daviau to pačio paracetamolio sirupo ir nukrito.Ki…
O kiek dienu laikesi temperatura?
Ruciuka parašė:
O keliu savaiciu skiepyja nuo jo? Pameciau ta lankstinuka, o pas gp tik geguzes pradzioj, pasiskambinau uzsiregistruoti i 6 weeks appoitmenta, sako kai bus 8 savait…
As siandien ejau pas gp, mums 7 savaites ir 5 dienos, praeita savaite atejo laiskas is poliklinikos, kad kovo 31 diena pas gp, tipo sveikata pasitikrinti, sirdeles paklausyti ir balandzio 12 diena skiepai, nuo kokliusio, nuo meningokoko b ir dar kazkurio, nepamenu. Sake skiepai cia rekomenduojami nuo 8 savaites lygtais. Mes eisim skiepintis, kai bus 9 savaites.
O tau siulyciau susizinoti ar tavo leliui paskirs appoitment poliklinika pati, ar reikia paciai registruoti, nes del skiepu, tai laiska turetu atsiusti, mes gavom budami ji 6 savaiciu. As irgi, kai pirma karta mama irgi del visko durinausi nezinojau kaip kas, hv 10000 klausimu issiklausinejau, poliklinikoj registraturoj irgi to pacio klausimo klausinejau tikriausiai 10 kartu, kol issiaiskinau, o issiaiskinau, kai laiskas atejo. Tik del saves reikejo man registruotis, 6 sav po gimdymo pas gp, o kas su lelium susije atejo laiskai su paskirtom datom.
Stilla parašė:
As siandien ejau pas gp, mums 7 savaites ir 5 dienos, praeita savaite atejo laiskas is poliklinikos, kad kovo 31 diena pas gp, tipo sveikata pasitikrinti, sirdeles …
O man pas gp reikejo ir del mazes eiti registruotis. Skiepu laiskai atejo. Bet skirtumas tas, kad gauti app susirgus, 8 ryto kabai ant ragelio 20 min ir nebutinai gauni app. O su lelium ateini vidurdieni ir sakai, leliuko planinis app turi buti ir duoda is karto, nesako ryte skambink
3diamonds parašė:
O sakykite kaip čia su neišnešiotais kūdikėliais? Gal kam teko su tuo susidurti?
Man teko susidurt menesi gulejom ligoniai
3diamonds parašė:
Kiek suprantu neišnešiotiems reikia priežiūros. O kaip su mama? Visą tą laiką kol leliukas ligoninėj mama namuose būna ar jie leidžia mamai pasilikti su kūdikiu 24 …
Taip leidzia
ievka parašė:
Na ten intensyvios priežiūros skyrius, kur palatoje 6-8 inkubatoriai ir sėdi seselės.
As issedeju gyvenau vezbutije ir be 8 leliukai o max 4
Linksmuole30 parašė:
Sveikutes merginos, noreciau pasiteirauti kai gimsta vaikas Uk kur tureciau kreiptis del gimimo liudijimo? Ir dar klausimas butu gal kuri susidurusi buvote esu iste…
Registrų centre gimimo liudijimo ligoniniai dos visa info o del pavardes bedu nebus
Camella parašė:
Manes ir klausinejo ar vyras padeda, ar nejauciu psichologinio smurto, lankstinuku kruva dave kur galeciau kreiptis jei vyras smurtaut pradetu ar mane pacia depresi…
Manes irgi klausė kadangi po pirmojo vaiko buvo depresija
3diamonds parašė:
O pas mane midwife klausė kas mūsų šeimos socialinė darbuotoja. Sakau neturim tokios. Niekada neprireikė. Tai buvo labai nustebus
O as turiu tokia ir nematau cia bedos cia uk netaip kaip lt
Kayode parašė:
Aš labai saugaus kad nesugalvoju lysti į šeima, sekioti. Esu girdėjus istorijų kaip vaikus atominėja vien dėl to kad motina turi kažkokią liga arba depresija, ju…
Oi bereikalo jus taip as sirgau depresija bet vaiko nekas neatėmė presingai
oksana288 parašė:
Man teko susidurt menesi gulejom ligoniai
Tai jei issedejai, tai kam tada viešbutis?;))
As sededavau visa diena, grįždavau valandziukei namo, ir tada iki vėlaus vakaro ir miegot grįždavau namo.
Na pas mus buvo 6-8 inkubatoriai.
Taip labai įdomu pats gimdymas uk. Gal yra gimdziusiu su epidiuru? Kada atvykote I ligoninę? Kokio intensyvumo buvo sąrėmiai. Ar kvietėtes greitąją. Ar yra privačios palatos kur galėtų vyras pasilikti kartu su tavimi per naktį? Ligoninę už valandos kelio, o pirmas vaikas gimė su Cezariu Lietuvoje dabar prasiausi gimdymo bet visai nenutuokiu kaip čia viskas uk.
Kayode parašė:
Taip labai įdomu pats gimdymas uk. Gal yra gimdziusiu su epidiuru? Kada atvykote I ligoninę? Kokio intensyvumo buvo sąrėmiai. Ar kvietėtes greitąją. Ar yra priva…
Mes su vyru teiravomes pas mw kaip cia su greitaja tai ji atsake, kad cia privalo zmones patis pasirupinti atvaziavimu ar su savo masina arba taxi kviestis, o greitoji vaziuotu tik tuo atveju jai jau gimdytum namie..
O visi kiti jusu klausimai mane taip domina.
Kayode parašė:
Taip labai įdomu pats gimdymas uk. Gal yra gimdziusiu su epidiuru? Kada atvykote I ligoninę? Kokio intensyvumo buvo sąrėmiai. Ar kvietėtes greitąją. Ar yra priva…
Dėl privačiu palatų, tai yra ligoninių, kuriose ju nera, kaip ir buna kokios 2 ekstriniams atvejams. Kitose ligoninėse galima pasiimti mokamas, as kur gimdžiau ėmiau privačia, tai kaina £150 uz nakti.
Dėl kitu klausimu atsakyt negaliu, nes mano abu CP.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai