Jolita11 parašė:
As tai duočiau daryti tai kompanijai kur tvarko dokumentus nes Pvz esu self employed tai jie tvarko viska ir Turi mano dokumentus susimoki ir tie padaro viska bet ž…
Super, aciu didelis!?
Jolita11 parašė:
As tai duočiau daryti tai kompanijai kur tvarko dokumentus nes Pvz esu self employed tai jie tvarko viska ir Turi mano dokumentus susimoki ir tie padaro viska bet ž…
Super, aciu didelis!?
3diamonds parašė:
O sakykite kaip čia su neišnešiotais kūdikėliais? Gal kam teko su tuo susidurti?
Neisivaizduoju, tik neseniai teko skaityti, kad britai sugebejo isgelbeti 23 savaite gimusi leliuka, kas iki siol laikyta misija neimanoma. Ar tik du variantai pasaulyje yra kad isgyveno 23 savaite gime ir vienas ju uk. Matyt turi galimybes geriausias.
3diamonds parašė:
O sakykite kaip čia su neišnešiotais kūdikėliais? Gal kam teko su tuo susidurti?
Drauge pries 5metus pagimde 30sav.. prieziura maziuko buvo super. Manau niekas nepasikeite ir dabar
3diamonds parašė:
Mano sunus cia gime neišnešiotas.
3diamonds parašė:
Kiek suprantu neišnešiotiems reikia priežiūros. O kaip su mama? Visą tą laiką kol leliukas ligoninėj mama namuose būna ar jie leidžia mamai pasilikti su kūdikiu 24 …
Manau, kad mama privalo buti su kudikiu arba tetis 24/7. Bent jau man sirdis asmeniskai neleistu neisnesioto leliuko vieno palikti, o drukt kas nutiktu, kol manes nebutu...
3diamonds parašė:
Kiek suprantu neišnešiotiems reikia priežiūros. O kaip su mama? Visą tą laiką kol leliukas ligoninėj mama namuose būna ar jie leidžia mamai pasilikti su kūdikiu 24 …
Cia ligonineje kartu gulėt neleidzia. Nebent gali sedet šalia, taciau dažnai išprašo, jei tarkim kuriam nors šalia kas nors nutinka, ar kokia procedūra reikia padaryt.
Realiai 24valandas ten sunku issedet, nes mama pati be poilsio. Kedute nepatogi.
Frisbi parašė:
Mamytes, patarkite. Midwife primygtinai siule daryti whooping cough vakcina. O isvertus i lietuviu kalba cia kokliuso vakcina ar kokia? Ar jus daret? Aciu!:4u…
Taip. Kokliuso.
Nedariau.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai