pinkrose parašė:
Svarbu nekraujuojat!!! O su tais vemimais, tai kitos is viso nevemia, as tik kelis kartus vemiau, nors tasydavo.. tikekit savo stebukleliu ;)
Aciu, be šito forumo pražūčiau
pinkrose parašė:
Svarbu nekraujuojat!!! O su tais vemimais, tai kitos is viso nevemia, as tik kelis kartus vemiau, nors tasydavo.. tikekit savo stebukleliu ;)
Aciu, be šito forumo pražūčiau
irena86 parašė:
Pas kokia cia buvai gyditoja?
Buvau pas Volochovic. Nezinau, auros gal nesutapo, nors tikrai is gydytoju daug nereikalauju - elementaraus mandagumo ir supratingumo. Sesele jos vat labai maloni ir faina pasirode.
MANTĖ Aš parašė:
Tai man kele tris. Ir vienas buvo namelis su gyventoju namelis didelis gyventojas ir atitoko viska, ir rado dar du namelius sako turbut bande ir kiti du sau nameliu…
Man irgi kele tris. Bet to vieno namelio anksciau tai nesimate. Nzn, gal neieskojo. O dangalai nesuauge ar kazkaip taip parasyta diagnozej, neturiu dabar po ranka. Reiskia, kad cia gali buti kazkurio is dvieju mazyliu namuko dalis. Ir ji dar gali suaugti iki 14 sav kazkur.
lalalaa parašė:
neturek blogu minciu, geriau gal pasiderink nueiti pas kita gydytoja echo? kuris issamiau paaiskintu, gal nera tas atsilikimas toks labai blogas ir viskas normos ri…
Aciu labai. Taip, rytoj turiu vizita pas genetike privaciai. Dziaugiuosi, kad neatsaukiau. Ziuresiu ka pasakys ji.
Lelyteeee parašė:
Aš tai jaučiuosi numesta likimo valiai. Skaitau kad Jus, kaip supratau Vilniuje, einat į apžiūras kas dvi savaites ir nesvarbu kad karantinas. O mane apžiūrėjo tik …
Manau dauguma dabar taip jauciasi. O mes ypac. Kai tiek lauki, tiek idedi pastangu pastoti, o dabar atrodo niekam neidomu. Klaipedoj zinau pas Gruzdiene moterys lankosi. Labai giria.
Nerise parašė:
Mane kas dvi tris savaites priziuri del buvusiu nesekmiu. Siandien ne i santaras o i poliklinika ejau pas akusere. Galvojau prilupsiu ja, taip issidirbinejo... sako…
Bet as tai negaliu atsistebet kaip kai kurie gydytojai sau leidzia komentuoti. O kokioj poliklinikoj lankaisi?
Lelyteeee parašė:
Aciu, be šito forumo pražūčiau![]()
Oj, as irgi! Taip dziaugiuosi, kad toks yra. Ypac tokiu visoms nestukems sunkiu metu. Laikykimes kartu!
Aciu visoms uz palaikyma. <3
Airisė parašė:
Buvau pas Volochovic. Nezinau, auros gal nesutapo, nors tikrai is gydytoju daug nereikalauju - elementaraus mandagumo ir supratingumo. Sesele jos vat labai maloni i…
Vilniaus rajono centrinej poliklinikoj.
Nu nesuprantu kaip tokiam piktam zmogui buti. Nesciosios visos jautrios, pergyvena pries kirkviena vizita, gerai kai is jo iseina visa info gavusios, o kai tik info apmastymams be paaiskinimu tai nuo proto galima nusokt 🤦♀️ Galetu pasistengt labiau su nestukes nuraminimu!
Nerise parašė:
Vilniaus rajono centrinej poliklinikoj.
Nu nesuprantu kaip tokiam piktam zmogui buti. Nesciosios visos jautrios, pergyvena…
Na nesakau, ji bande aiskinti, kad viskas normoje ziurint atskirai, bet issireiske taip, kad mazesnio dvynio "prognozes" ne tokios geros, kaip didesnio. Santaros - respublikine ligonine, ten manau nesicackina su raminimais. Man va drauge kiek pripasakojus, kad pastoviai persigandus is vizitu grizdavo. Tai a la vandenu per mazai, tai virkstele blogai. O dar as kai tokia tryzne, tai ir pergyvenu po to. Aisku stengiuos nenusiteikti, tikiu, kad viskas bus gerai. Kalbinu mazaji, kad vytusi broli/sese. Gal paklausys. 😊
Airisė parašė:
Na nesakau, ji bande aiskinti, kad viskas normoje ziurint atskirai, bet issireiske taip, kad mazesnio dvynio "prognozes" ne tokios geros, kaip didesnio. Santaros - …
Laikykities, as manau dvynukai gali ne vienodai augti, o veliau pasivyti vienas kita. Man istikro baisu, kai taip prigasdina pasako, galejo pasakyt taip, vienas mazesnis, bet nieko pasivys. Kam cia taip sneket, is vis galetu del tu dydziu del kazko, kas gali paaisketi kita apziura, kad viskas ok nesakyti mum nestukem, buna daug atveju kai sako oj gimdoj bet nieko nematau daugiau, gal gerai bus gal ne, tai kaip toliau gyventi... Sakytu viskas ok viskas vietoje laukiam sekancio vizito. Gerai man, kad mano gydytojas kai net buvo bedu su stimuliacijom sake baik,negalvok nieko ir jis net nepasake blogiausio, kas galejo nutikti, o nutylejo,kad as nepergyvenciau. Ir dar klausimelis kur jus gavot vieta pas genetika?
MANTĖ Aš parašė:
Laikykities, as manau dvynukai gali ne vienodai augti, o veliau pasivyti vienas kita. Man istiro baisu, kai taip prigasdina pasako, galejo pasakyt taip, vienas maze…
Na taip, turbut del to ir yra gydytojai ir Gydytojai is didziosios raides.
O vieta gavau BAK'e. Rasiausi pries menesi turbut, nes tada buvo neaisku ar isvis Santaros priims. Zinau, kad dar i Synlab merginos eina. Ten berods ta pati genetike, bet pigiau.
Airisė parašė:
Na taip, turbut del to ir yra gydytojai ir Gydytojai is didziosios raides.![]()
O vieta gavau BAK'e. Rasiausi pries menesi turbut, nes tada buvo neaisku ar isvis …
O ji padaro ta genetine apziura kur ismatuoja viska pakomentuoja ir prisca paiima taip? Kokia kaina jums gausis? Kada einate? Gal galit pavarde pasakyt, nes jei nepriims manes menesio gale ten kur uzsirasius, reiks exstra ieskotis kazkur.
Airisė parašė:
Buvau pas Volochovic. Nezinau, auros gal nesutapo, nors tikrai is gydytoju daug nereikalauju - elementaraus mandagumo ir supratingumo. Sesele jos vat labai maloni i…
Del gydytoju komentaru pritariu, man buvo hcg virs 2000, po savaites nuejau echo, tai gydytojas sako oj vaizdas visiskai nevadovelinis, turetu visiskai kitaip jau buti, eik pasitikrink hcg , tada bus aisku ar vystosi, mane net pykino einant kraujo priduot is tu nervu, o hcg graziausi skaiciukai buvo, pasukau gavusi atsakyma, tai daktaras ramiai sau sako aj tai gal poros dienu pritrukom pamatyti... o as jau verkiau namo grizusi, kad viskas
Tai labai nepatiko kam taip gasdinti, kai mums siuo metu reikia kuo maziau streso
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai