Klaudia. parašė:
Mums reikia draugauti šeimomis! 😃
Taikliai! 😂
Klaudia. parašė:
Mums reikia draugauti šeimomis! 😃
Taikliai! 😂
Snobe parašė:
Pasidžiaugti noriu, turėjau 20 sav skana kaune! Klinikos daktare pakeitė, bet kai viskas gerai, tai nesvarbu. 360 g. Mergaitė, turiu 19+5dienas, rode 20+4. Visi rod…
Nu pas mane berniukas chi ir tik viena turėjom tai ji ir įkėlė
Na merginos aš jau po pirmojo pasimatymo :)) leliukas atitinka 10sav. Sakė viskas gerai, o kai kyrie dalykai dar turi susitvarkyt iki 12sav. Mojavo man ir rankytem ir kojytėm tarsi sakydamas "mamyte nesinervuok" 😍🥰 esu kol kas laiminga... merginos aciu už palaikymą, Jus nuostabios
Lelyteeee parašė:
Na merginos aš jau po pirmojo pasimatymo :)) leliukas atitinka 10sav. Sakė viskas gerai, o kai kyrie dalykai dar turi susitvarkyt iki 12sav. Mojavo man ir rankytem …
Sveikinimai
Lelyteeee parašė:
Na merginos aš jau po pirmojo pasimatymo :)) leliukas atitinka 10sav. Sakė viskas gerai, o kai kyrie dalykai dar turi susitvarkyt iki 12sav. Mojavo man ir rankytem …
Puiku🥰
laurijanaZ parašė:
Nu pas mane berniukas chi ir tik viena turėjom tai ji ir įkėlė![]()
Būna ir berniukų, sveikinu smagu!
Merginos skambinkit greit kam reikia genetiko katik skambino is genetokos klinikos sake dirbs dar pasikeiciau vizito laika pas Benusiene
MANTĖ Aš parašė:
Merginos skambinkit greit kam reikia genetiko katik skambino is genetokos klinikos sake dirbs dar pasikeiciau vizito laika pas Benusiene
Skambinau, sake registruoja nuo balandzio 27d. O jus kada uzsirasiusi?
Coliukes parašė:
Skambinau, sake registruoja nuo balandzio 27d. O jus kada uzsirasiusi?
Buvau 29 perkeliau i 6 diena. O jums jai netinka 27 diena? Tai gal santarose gausit vieta, pasidalinkit paskui ar gavote😉
MANTĖ Aš parašė:
Buvau 29 perkeliau i 6 diena. O jums jai netinka 27 diena? Tai gal santarose gausit vieta, pasidalinkit paskui ar gavote😉
Kad registruoja tai dar neaisku ar priims, deja. Kai karantinas iki kovo galo buvo mane irgi uzregistravo balandzio 1. O veliau tiesiog atsauke. 🤷🏼♀️ Tai jeigu dar prates karantina - gali ir vel taip but. Siulau susirasti atsarginius variantus, jeigu tikrai reikia genetiko.
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai