SunMoon parašė:
Ne
Ačiū už info 😊
SunMoon parašė:
Ne
Ačiū už info 😊
Sveikos merginos, mane kankina toks klausimas, ar visos darysitės, darėtės nipt ir prisca tyrimus? Manęs praeito vizito metu paklausė daktaras ir nežinojau ką atsakyti, nežinau, ar man tikrai to reikia.Daktaro teiravaus, tai jis man nesakė, kad mano atveju yra kažkokia rizika, ir pati aš tikiu, kad viskas gerai, bet kai matau, kad daug kas tikrai daros, jau pati nebežinau Klausimas, ar ne per vėlus tas sprendimas bus, jei antradienį vizito metu pasakyčiau, klad noriu, nes, man jau 11+4 bus. Kur Kaune daro šiuos tyrimus? Kiek laiko laukti eilėj reikia? :/
žiogelisss parašė:
Sveikos merginos, mane kankina toks klausimas, ar visos darysitės, darėtės nipt ir prisca tyrimus? Manęs praeito vizito metu paklausė daktaras ir nežinojau ką atsak…
Mes daremes Nipt, tikrai rekomenduociau, nes visko buna ir ramiau gyvensite.
žiogelisss parašė:
Sveikos merginos, mane kankina toks klausimas, ar visos darysitės, darėtės nipt ir prisca tyrimus? Manęs praeito vizito metu paklausė daktaras ir nežinojau ką atsak…
Darysiuos viska jei reiks ir vvt, kad tik ramu butu.Vistik ivf +35 metai + dvynukai. Man pas genetikus daktare sake eiti kai bus 12+.
FoxyFox parašė:
Mes daremes Nipt, tikrai rekomenduociau, nes visko buna ir ramiau gyvensite.
o dėl nipt siuntimo reikia?
žiogelisss parašė:
o dėl nipt siuntimo reikia?![]()
Nereikia,Nipt mokamas.
žiogelisss parašė:
As Prisca dariau abu kartus ir echo pas genetike. Niekas nekliuvo.
Tas Nipt irgi nera tikslus. Jei jums niekas neklius, manau neverta 650e moket
žiogelisss parašė:
Dariausi genetinį echo ir prisca, viskas gerai, todėl nedariau. Man 600-700 nemaži pinigai, bet jei būtų kokių klaustukų būčiau dariusis arba jei kažkas labai viduj neramintų. Dabar kažkaip viduj jaučiuosi rami tai ir nebesidarysiu jau tikrai.
SunMoon parašė:
Nereikia,Nipt mokamas.
Bet jų matau skirtingų rūšių yra, ką patartumėt?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumas-po-pagalbinio-apvaisinimo-1