Airisė parašė:
Nereikia. Skambinau i Vaisingumo registratura ir tiek. Tik konsultacija buvo mokama. Biski nustebau, bet pati kalta kad pries tai nepaklausiau. O gal cia savaime su…
Ka gerti?
Airisė parašė:
Nereikia. Skambinau i Vaisingumo registratura ir tiek. Tik konsultacija buvo mokama. Biski nustebau, bet pati kalta kad pries tai nepaklausiau. O gal cia savaime su…
Ka gerti?
SunMoon parašė:
Ka gerti?
Vandens
Airisė parašė:
Vandens![]()
Nzn, kiek esu darius negalima. Nes vanduo skiedzia krauja ir gali buti netikslu.
SunMoon parašė:
Nzn, kiek esu darius negalima. Nes vanduo skiedzia krauja ir gali buti netikslu.
Na turbut geriau tada nerizikuot ir negert.
Airisė parašė:
Forume skaičiau, kad vandens galima, bet gydytoja gal 3 kartus pakartojo - nevalgius ir negėrus. Ir merginos paskui klausė, ar taip ir dariau. Bet man vos kraują tokiom sąlygom paėmė - ir taip žemas spaudimas nevalgius iš viso buvo vos vos, tai nenorėjo tekėt kraujas. Bet ten tik nuo 8.30 kraują ima, galvojau, kojas pakratysiu.
Austeja_ parašė:
Merginos, ačiū, kad paaiškinot apie pasėlį. Viską griežtai taip ir padariau ir nėra bakterijos, viskas gerai! P.s. - prieš šlapindamasi įsidėjau tamponą.…
Na va kaip sauniai! ❤️
VerryBerry parašė:
Sveikos, merginos, o kiek pas jus prg? Ka vartojat ir kiek?![]()
130nmol/L
Vartoju progestan viena ampole ir prolutex pusantros ampolės 😊
VerryBerry parašė:
Sveikos, merginos, o kiek pas jus prg? Ka vartojat ir kiek?![]()
Aš nesitiriu PRG. O vartot reikėjo 3x200 Utrogestano. Dabar jau mažinam
11 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai