MOT1 parašė:
o aš pries gera valanda susidejau cytotec... guliu.. laukiu. truputi pradeda skaudent pilva, nzn kelinta val prasides kraujavimas..😔
Stiprybės 😔
MOT1 parašė:
o aš pries gera valanda susidejau cytotec... guliu.. laukiu. truputi pradeda skaudent pilva, nzn kelinta val prasides kraujavimas..😔
Stiprybės 😔
MOT1 parašė:
Lb lb liudna... zodziai nepades,reikia laiko
laikykis
Nykštukė parašė:
As po echo. Nestuminiai audiniai yra, bet nelb atitinka savaite, sirdies veiklos irgi nemate. Tai test vaistus ir po savaites echo, jei savaime neissivalys 🤦🏽♀️…
Liudna... kiek buvo daug vilties 😥 laikykis
SunMoon parašė:
Lb lb liudna...zodziai nepades,reikia laiko
laikykis
ačiu jum merginos, kiek palaikymo cia.. ir kaip gera buna cia pasiguosti.,kai lb lb sunku.. 💓
MOT1 parašė:
ačiu jum merginos, kiek palaikymo cia.. ir kaip gera buna cia pasiguosti.,kai lb lb sunku.. 💓
Taip,tik cia gali rasti paguoda. Juk mes visos,to pacio likimo. Bet... po nakties...visada pateka saule... tik reikia isgedeti ir islaukti 🙏 visoms bus kazkada gerai 🥰
Merginos, norėjau paklausti kaip jums yra su pykinimu? Mane pykino iki 8+4 savaitės, kelis kart vėmiau, pirmadienį buvau echo - viskas gerai. Bet jau kitą dieną po echo pykinimas sumažėjo, o šiandien visai nebepykina labai bijau. Dabar 9+2.... Kiek visur skaitau, pykinimas neturi baigtis iki pirmo trimestro pabaigos ir netgi dabar turėtų būti blogiausias periodas.. angliškuose forumulse radau kelis pasisakymus, kad pykinimas sumažėjo dar prieš 10sav., bet tikrai tokių atvejų nedaug. Labai tikiuos, kad tas pykinimas grįš
o gal dar kam nors panašiai buvo? Gal turite kokių patarimų? Pas gydytoją eisiu po 6 dienų.
elzbieta123 parašė:
Merginos, norėjau paklausti kaip jums yra su pykinimu? Mane pykino iki 8+4 savaitės, kelis kart vėmiau, pirmadienį buvau echo - viskas gerai. Bet jau kitą dieną po …
O kodel jus norit, kad jus pykintu? manes iki siol nekart nepykino
valgykit kas jum neskanu, jeigu jau norisi, kad pykintu
dziaukites nestumu ir gera savijauta!
Guave parašė:
O kodel jus norit, kad jus pykintu?manes iki siol nekart nepykino
valgykit kas jum neskanu, jeigu jau norisi, kad pykintu
![]()
dziaukites nestumu ir…
Prisikaičiau, kad jei staiga nustoja pykinti, gali reikšti, kad vaisius nebesivysto o ir gydytoja paminėjo, kad pykinimas dažniausiai geras besivystančio nėštumo požymis... Akivaizdu, kad be reikalo ir per daug prisigooglinau, tai vat ir nervuojuos dabar..
elzbieta123 parašė:
Prisikaičiau, kad jei staiga nustoja pykinti, gali reikšti, kad vaisius nebesivystoo ir gydytoja paminėjo, kad pykinimas dažniausiai geras besivystančio nėštumo…
As per visas 23 savaites nekart nevemiau, taip, kad visoms skirtingai teks jums kantriai islaukt tas kritines 12 savaiciu, kaip ir mums visoms teko. Viskas bus gerai
elzbieta123 parašė:
Prisikaičiau, kad jei staiga nustoja pykinti, gali reikšti, kad vaisius nebesivystoo ir gydytoja paminėjo, kad pykinimas dažniausiai geras besivystančio nėštumo…
Tikrai, maziau googlinkit ir nelyginkit saves su kitomis. Kiekviena esam individuali ir organizmas skirtingai reaguoja i hormonu pokycius ;)
Manes taip pat nei karto nepykino, kvapai neerzino, valgau ir megstu viska, ka iki nestumo megau 🤷♀️