Believe96 parašė:
Sveikos. Kokia patirtis su šiais testais? Dariausi HCG anksti ryte, rezultatai neigiami, sakau, išnaudosiu paskutinį testą ir va katik, vakare, pasidariau amedi j…
Jei hcg rodo kad nėra, vadinasi nėra. Meluoja šie testai daugumai
Believe96 parašė:
Sveikos. Kokia patirtis su šiais testais? Dariausi HCG anksti ryte, rezultatai neigiami, sakau, išnaudosiu paskutinį testą ir va katik, vakare, pasidariau amedi j…
Believe96 parašė:
O jei.... Amedi melagiai, dar ryskesne juostele man melavo, netikekit, nebent rysketu
LifeHappens parašė:
Taip taip, tą suprantu, tik visko būna gyvenime. Tai laboratorija suklysta, tai dar kažkokie stebuklai. 😀 Net gėda sakyti, bet esu žiauriai nekantri, tai pradėjau testus gadinti anksti. Šiandien tik 7 dienos po ov, o rašo kad kraujas rodo 6-10 dienų po apvaisinimo, tai pasidarius testą prisigalvojau, kad gal klaida ar, kad gal po daugiau, kaip 12 val. po hcg, pagaliau kažkas įvyko. Aišku, čia išvis mažai šansų, bet suprantat, kai nori, lauki, tai taip ir būna. 😀
Believe96 parašė:
Taip taip, tą suprantu, tik visko būna gyvenime. Tai laboratorija suklysta, tai dar kažkokie stebuklai. 😀 Net gėda sakyti, bet esu žiauriai nekantri, tai pradėjau t…
Oi, tai jūs per anksti tą hcg pasidarėt 😅 man porą dienų iki mm tik vos vaiduokliai pasirodė teste 😅 hcg gali iki pat mm dienos neigiamą rodyt, nes implantacija gali įvykti ir 12dpo, po kurios tik pradeda gamintis hcg 😅
MedMa parašė:
Realiai aš asmeniškai nebežinau kokiais testais tikėt išvis galimaPregna, Amedi, Bitutė - visi rodė vaiduoklius ryškius - o neštumo nebuvo 🤥
Tai gal bando kabintis bet neisikabina ? Siaip bitutes testai patikimi
LifeHappens parašė:
Oi, tai jūs per anksti tą hcg pasidarėt 😅 man porą dienų iki mm tik vos vaiduokliai pasirodė teste 😅 hcg gali iki pat mm dienos neigiamą rodyt, nes implantacija gal…
Tai va ir kaip tą nekantrumą ir kvailumą išmušti... 😀 Svarbu yra dar viltis. 🤭
Snoozy parašė:
Tai gal bando kabintis bet neisikabina ? Siaip bitutes testai patikimi
Nemanau,visi isvardinti testai turbut net su vandeniu ta pati rezultata rodytu. Bent jau man pasitaike irgi taip🙈
Believe96 parašė:
Pagal mane per plona normaliai juostelei.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai