audruleee parašė:
Sweikutes o as po pametinuku laukiu dar vieno rudeni bet taip jau laukiu kol vel toks mazulelis bus![]()
o gal jau zinai ka turesi?
audruleee parašė:
Sweikutes o as po pametinuku laukiu dar vieno rudeni bet taip jau laukiu kol vel toks mazulelis bus![]()
as manau, kad viskas priklauso nuo pacios mamytes. Va ir cia, vienos sako, kad gyvenime daugiau pametinuku neturetu, o as pavyzdziui, jei reiktu is naujo, tai net pati pasirinkciau tik pametinukus tureti (neplanuoti mano pametinukai). Na, man tikrai yra geriau, kad vienu kartu atvargau, o po keliu metu as jau nebenoreciau i ta pacia upe brist. As jau net nekalbu apie toki privaluma, kaip, kad visi vaikuciai uzaugo tais paciais rubeliais, tom paciom maitinimo kedutem, vezimais, supynem , zaislais ir visa kita. Aisku, gal sudetingiau, kai jie gimsta vienas paskui kita, nes reikia ir pamaitint ir perrengt tau vienai, o didesni tokius dalykus jau patys daro, bet is kitos puses, didesnio amziaus skirtumo vaikai pradeda pavydet maziesiems. O mano atveju to pavydo nebuvo, jie kazkaip augo visi trys, jiems ir visad atrode, kad jie visad ir buvo tryse
zilinute parašė:
Nelabai spejo gal mergyte bet nezino tiksliai pries tai nesekmingas nestumas buvo tai gerai bus bet kas
Agne.kar parašė:
Aš ir bijojau. Ir ką... nėra taip blogai kaip atrodė, kad bus.ir vyresnėlė myli sesę.. bučiuoja, glosto, vežimą sūpuoja.
jokio pavydo.
![]()
Kaip faina, sesutes... tarp mano vaiku bus tooks pat skirtumas, kaip tarp jusu
Čia tikrai nuo moters priklauso. Aš pvz nenorėčiau 10-12metų augint mažus vaikus kai skirtumai didesni. Atrodyrų jau paaugo vienas...ir vėl mažiukas... beeet. Yra mamų, kurios būtent taip nori ir jom gerai. aš tai dar norėsiu ir pašėlt su vyru kartas nuo karto. Ar kelionės ar festivaliai..
o kai paaugs labiau ir kartu keliausim! :))
Agne.kar parašė:
Čia tikrai nuo moters priklauso. Aš pvz nenorėčiau 10-12metų augint mažus vaikus kai skirtumai didesni. Atrodyrų jau paaugo vienas...ir vėl mažiukas... beeet. Yra m…
Taip, labai geras požiūris! Pritariu
kristina.kristrar parašė:
Sveikutes ;) jungiuosi ir as i pametinuku buriskirtumas bus 1m 5men mazdaug. Norejau paklaust ar dvigubas vezimukas butinas, ir gal koki patogu rekomenduotumet?…
nebutinas, bet savo patogumui, jei yra galimybes , patarciau isigyt
Labas vakaras na nuo antro nestumo tai mane mama labai atkalbinejo kad per anksti negimdyk,kad bus sunku.bet gimdziau.buvo labai sunku,ir bemieges naktys ir sunkios dienos.tik pries menesi pradejau nebesikelt visai nei prie vienos.bet nesigailiu visai.po poros metu nebuciau pasiryzus antram vaikui.o dabar grazu paziuret kaip abi zaidzia.mokinasi sneket.barasi.dziaugiuosi kad mamos nepaklausiau...
kristina.kristrar parašė:
Sveikutes ;) jungiuosi ir as i pametinuku buriskirtumas bus 1m 5men mazdaug. Norejau paklaust ar dvigubas vezimukas butinas, ir gal koki patogu rekomenduotumet?…
pas mane tarp vaiku skirtumas buvo 1.7 vezimo nepirkau.eidavau i salia esama aikstele pazaisti ir pakakdavo.bet jei megstate pasivaikscioti tai manau vezimas pravers.