Gintarina parašė:
Dabar tiksliai nepamenu, kažkur apie 600 kainavo
Bogdanskienes klinikoj radau pigiausia varianta - 1200 euru
Gintarina parašė:
Dabar tiksliai nepamenu, kažkur apie 600 kainavo
Bogdanskienes klinikoj radau pigiausia varianta - 1200 euru
Pilkoji kurapka parašė:
Bogdanskienes klinikoj radau pigiausia varianta - 1200 euru![]()
Kad tikrai tiek nekainavo, nebent pabrango.
Tori parašė:
Mes irgi kai jau nuleidom rankas ir nusprendėm, kad užtenka save kankinti, susidėliojau planus kita kryptimi, tada ir atkeliavo džiugios naujienos 🥰
Tori parašė:
Man 43, tikrai yra kam atrodo kad Vajezau.. bet pati jaučiuosi gerai. Dabar daug kas pirmus vaikus gimdo netoli 40, tie keli meteliai nesudaro labai didelio skirtum…
Šaunuole! Smagu, kad ryžotės. Svarbu norite
Žanetaj parašė:
Sveikos,esu tame neismananti ir gal juokingai atrodys klausimas labai noriu pastoti,ir daba po lytinio akto praejo jau keturios dienos laukiu kazkokiu pozymiu ar ja…
Sveiki,
implantacija įvyksta po 8-10 dienų po ovuliacijos, vadinasi, likus keletui dienų iki numatomų mėnesinių.
Tai po 4 dienų tikrai anksti dar
Prieš numatomas mėnesines 2-3 dienas galite bandyti testą darytis ar pavyko
Sirdute377 parašė:
Sveikos, ar įra mūsų tarpe moterų kurioms mm metų kraujavimas trunka tik 1d?
Ar jau čia menopauzes požymiai 🤔
Man niekada gausios mėnesinės nebuvo, bet dabar įprastai trunka 3 d. 5 dienas max.
Gali būti dėl amžiaus sutrumpėjusios mėnesinės.
Perimenopauzė gal kokia, kai kiaušidžių funkcija mažėja.
Bet būna ir kitų priežasčių. Kiek laiko jau Jums 1 d. tik mėnesinės, gal su gydytoja verta pasikonsultuoti.
Lollipops parašė:
Man niekada gausios mėnesinės nebuvo, bet dabar įprastai trunka 3 d. 5 dienas max.
Jau trečias ciklas taip, anksčiau buvo 2d normalaus kraujavimo, 3diena tik tepimas, nu dabar visai nesamone 🫣 o dar ruošiamės fet, tai nežinau kaip čia bus 🤔.
Sirdute377 parašė:
Jau trečias ciklas taip, anksčiau buvo 2d normalaus kraujavimo, 3diena tik tepimas, nu dabar visai nesamone 🫣 o dar ruošiamės fet, tai nežinau kaip čia bus 🤔.…
Pilnai gali būti po IVF, kad Jums sutrupėjo ciklai.
Estrogeno kiekis jeigu mažas, jis neužaugina gimdos gleivinės, todėl nėra iš ko kraujuoti, todėl ir negausios trumpos mėnesinės.
Jeigu FET bus blokuotame cikle, tik su medikamentais, tai mėnesinės nėra svarbios, bet jeigu kėlimas numatytas natūraliam ar natūraliam modifikuotam, tai turi būti ovuliacija, dominuojantis folis, pakankamas gimdos gleivinės storis. Bet jeigu gydytoja matys, kad endometriumas nepakankamas, taigi skiria Estrofem.
Žinoma, mes galime čia tik padiskutuoti, bet tik gydytoja ultragarso metu pamatys kaip kas pas Jus yra.
Ir spręs pagal situaciją.
Mėnesinės vyksta, ciklai yra, FET tikrai atliks ir pritaikys protokolą pagal jūsų individualų atvejį.
Nepergyvenkite labai, o kai būsite pas gydytoją pasikonsultuokite.
Žanetaj parašė:
Sveikos,esu tame neismananti ir gal juokingai atrodys klausimas labai noriu pastoti,ir daba po lytinio akto praejo jau keturios dienos laukiu kazkokiu pozymiu ar ja…
Nelabai Kažką jausite ,nes tikrai ankstoka.Jei lytinis aktas sutapo su ovuliacija tai maždaug kitos savaites antroje pusėje pagardinkite testuka 😊
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai