Pilkoji kurapka parašė:
Sveiki,
O kas per procedura tas kiausidiziu atjauninimas?
Pagooglinkit kiausidziu prp, as galvojau kad reik bandyt bet nepigu ir reikia ne vienos proceduros. Dar galvoju gal verta akupunktura pabandyti.
Pilkoji kurapka parašė:
Sveiki,
Pagooglinkit kiausidziu prp, as galvojau kad reik bandyt bet nepigu ir reikia ne vienos proceduros. Dar galvoju gal verta akupunktura pabandyti.
September7 parašė:
Galima bandyti atgaivinti temą čia (kažkada sekiau):
Tėvų Darželis » Nėštumo planavimas » Vaisingumo problemos ir jų sprendimo būdai » Moterų nevaisingumas ir vaisingumo problemos
PRP kiaušidėms: griebimasis šiaudo, ar reali nauda?
Tiesą sakant, labai norint sulaukti stebuklo, bandyčiau viską. Kartais užtenka vien placebo efekto ir vidinės ramybės.
Sivija parašė:
Jos mastymas per senas .Deja ,bet senesnės kartos ,kiek man dabar tenka susidurti,užduoda labai keistą klausimą : kaip jūs čia sumąstėte tokiame amžiuje .Pastoaju 4…
Jus saunuole
As pas Bogdanskiene dariau dirbtini ,bet deja
,jai buvo tas pats tik pasake apgailestaujiu
,
Dangyra parašė:
Kiekvienam geriausias gydytojas, pas kurį pavyko pastoti 🙃 Apie Bogdanskienės kliniką bendrai paėmus iš atsiliepimų internete, tai susidariau įspūdį, kad tas pats, …
Na aš pastojau minimoje klinikoje. Tiesa, pirmas kartas baigėsi liūdnai, nustojo vystytis.
Komentarus paprastai rašo tie, kam nepasisekė.
Nelaikau geriausia ar kokia pačiausia. Mums tiko bendravimas, skyrė vaistus ir taikė protokolus, kuriuos kiek forume skaitau taiko ir kiti gydytojai.
Nesusidūrėm su burtais 🤭
zvaigzdute5 parašė:
Lygiai tas pats ir pas mus 😊 kai jau nieko nesitikėjome, mėgavomės tai ką turim ir tada atkeliavo dovana, kuriai jau virš metų 🥰....
Tai va ,atrodo visai geras receptas 😆
Dangyra parašė:
Man 42 m. Praktiškai visos gydytojos pasitaikė vyresnės. Nė iš vienos neišgirdau jokios, net menkiausios replikos dėl amžiaus. Nežinau, kas jų galvose sukasi, bet l…
Saunuoles ! Džiaugiuosi dėl jūsų
Mes irgi kai jau nuleidom rankas ir nusprendėm, kad užtenka save kankinti, susidėliojau planus kita kryptimi, tada ir atkeliavo džiugios naujienos 🥰
Bet ne taip lengva save taip nuteikti..aš jau tikrai buvau palaidojus visas viltis ir viduje susitaikius, kad nebelemta mums.
Pilkoji kurapka parašė:
Sveiki,
Čia galite pasiskaityti plačiau: https://www.vaisingumocentras.lt/lt/paslaugos/kiausidziu-atjauninimas
Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju, visoms, kurioms sunku pastoti, aš po jos pastojau be jokių IVF per 2 mėnesius.
Gintarina parašė:
Čia galite pasiskaityti plačiau: https://www.vaisingumocentras.lt/lt/paslaugos/kiausidziu-atjauninimas
Kiek proceduru jums prireike?
Gintarina parašė:
Sveiki,
Aciu uz informacija. Jau googlinau, apsisprendziau susrizikuoti. Bet Vilniuje, panasu,kad tik NW daro. Gal tikrai si procedura ir jau elintas menuo geriami papildai pades isvengti keliones i Turkija
Tori parašė:
Mes irgi kai jau nuleidom rankas ir nusprendėm, kad užtenka save kankinti, susidėliojau planus kita kryptimi, tada ir atkeliavo džiugios naujienos 🥰
Tai va ,bet čia tikrai jau kai su visam paleidi ta nora .Ir tikrai nera lengva ,bet mes pasijauteme deki go už viska ka turime ir tada nebeatrode ,kad łóżko dar trūksta .O pasirodo dar vienos detales musu delioneje prisireike
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai