Mamame parašė:
Pradejau galvoti kad vakar jauciu buvo kokia implantacija kad testas siandien kazka rodo, vaziavau i parduotuve asdini nusipirkau ten irgi matos????
Parodyk
Mamame parašė:
Pradejau galvoti kad vakar jauciu buvo kokia implantacija kad testas siandien kazka rodo, vaziavau i parduotuve asdini nusipirkau ten irgi matos????
Parodyk
GyvenantiPuikiai parašė:
Nežinau, kai turėjau vaiduoklį ir susirgau, tai iki dabar suku galvą: ar ten buvo kas, ar melagis pasitaikė.. nepatinka man taip![]()
Man irgi taip praeitą ciklą taip buvo. Ir aš vis pagalvoju..
MisMar parašė:
Laba vakariuka..noriu paklaust ar matot ka nors?
Kažką matau
MisMar parašė:
Laba vakariuka..noriu paklaust ar matot ka nors?
Matau kazka
Mamame parašė:
rodyk greiciau tu testu manijake??????nu kieta motera tik krust ir pyst testas yra??todel as ir neinu po tas pardas????
xxxxxxxxxxx1 parašė:
rodyk greiciau tu testu manijake??????nu kieta motera tik krust ir pyst testas yra??todel as ir neinu po tas pardas????
Nu! Norėjau paklaust kiek testų šį ciklą pasidarė
TheHappiest parašė:
Kažką matau![]()
Aiskumas..cia drauges testas kur vakar easy keliau..snd sakau padaryk dar viena???kad isitikint..tau kaip suprantu easy yra jautresnis nei sis?beto isryskejo jau gerokai po 10min..cia fotkinta po kokiu 5-6 min..imetu vakaryksti easy daug ryskiau rodo 
MisMar parašė:
Aiskumas..cia drauges testas kur vakar easy keliau..snd sakau padaryk dar viena???kad isitikint..tau kaip suprantu easy yra jautresnis nei sis?beto isryskejo jau ge…
Na sudėtinga ir netikslinga vertint skirtingų gamintojų testus
TheHappiest parašė:
Nu! Norėjau paklaust kiek testų šį ciklą pasidarė![]()
as tai daug ir dar su biskiu nei nesuskaiciuociau?ba pigiuku turejau kur uz svara dvi juosteles tai jau 6plius 3eby ir kolkas 3first response liko dar vienas???kol neskaiciuoji tol taip baisiai neatrodo??
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai