L3lyt3 parašė:
Tai va kad bijau kad ryte labai knietes prieš kelintis darba 5h rytotai paskui nepadirbsiu
![]()
jeo pastojimas yra ir ryt 14dpo tai nt tikrai turetu kazka bent minimalaus parodyti🙂
L3lyt3 parašė:
Tai va kad bijau kad ryte labai knietes prieš kelintis darba 5h rytotai paskui nepadirbsiu
![]()
jeo pastojimas yra ir ryt 14dpo tai nt tikrai turetu kazka bent minimalaus parodyti🙂
L3lyt3 parašė:
Mes jau planuojam 2metai bet 2nestumai nesekmingi buvo pas mane labai... Paskutinis rugpjuti... Jei gerai paskaiciavau 13dpo![]()
As nesekminga turejau Rugsejo menesi, tai irgi pradejom rimtai planuoti si cikla. Man kolkas dar tik 7dpo, bet laaaabi jau nelaukiu mm 😂 pas jus jau normaliai susitvarke ciklas?
_Ema parašė:
As nesekminga turejau Rugsejo menesi, tai irgi pradejom rimtai planuoti si cikla. Man kolkas dar tik 7dpo, bet laaaabi jau nelaukiu mm 😂 pas jus jau normaliai susit…
_Ema parašė:
As nesekminga turejau Rugsejo menesi, tai irgi pradejom rimtai planuoti si cikla. Man kolkas dar tik 7dpo, bet laaaabi jau nelaukiu mm 😂 pas jus jau normaliai susit…
Taip po persileidimo labai greitai viskas susitvarke,atrode lyg nieko nebuvo,tik pirma men po visko mm buvo labai dar gausios
bet taip viskas tvarkoj
tikiuosi savo berniukui per gimtadieni galesiu pasakyt kad tures broliuka arba sesute,nes labai nori
L3lyt3 parašė:
Taip po persileidimo labai greitai viskas susitvarke,atrode lyg nieko nebuvo,tik pirma men po visko mm buvo labai dar gausiosbet taip viskas tvarkoj
tikiuosi…
Linkiu isvysti antra juostele! Tikekimes nudziuginsit sunu
_Ema parašė:
Linkiu isvysti antra juostele! Tikekimes nudziuginsit sunu![]()
Aciu!! Jums taipogi kad planavimas butu sekmimgas
ir abi jas pamatytume
TylusLaukimas parašė:
O tai kam tą progesteroną tyrėtės?ov vertinti jis daromas 7 dpo, o padarymas bet kada tai nesako visai nieko
![]()
Man gine sake progesterona ateiti 20 cd darytis🤔🤔
pupa19 parašė:
Man gine sake progesterona ateiti 20 cd darytis🤔🤔
siaip reikia 7dpo susekti o ne 21 ar 20cd...🤷♀️
Dziuginta parašė:
Sveikos! Esu 2 savaites po abrazijos,bet buvo ir infekcija,antibiotikus geriau ir dar kraujavau sias savaites... noriu paklausti ka patare daktarai vartoti po nelai…
Irgi folį toliau gerti. Tik man dar pasiūlė neplanuoti 6mėn ir tam laikui išrašyti kontraceptikų🙄
Dziuginta parašė:
Sveikos! Esu 2 savaites po abrazijos,bet buvo ir infekcija,antibiotikus geriau ir dar kraujavau sias savaites... noriu paklausti ka patare daktarai vartoti po nelai…
Tik foli
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai