Majaap parašė:
Geriau poryt 😀 bet smagu 😊
Neištversiu nepasidarius rytoj 😁
Majaap parašė:
Geriau poryt 😀 bet smagu 😊
Neištversiu nepasidarius rytoj 😁
Egle28 parašė:
Si cikla zaisiu su BKT matavimu. As labai ankstyvas paukstis ir kasdiena keliuosi 3:30 ryto. Nes ir savaitgaliais 😃 taip taip. Nuo vyro esu gavusi daug pastabu, o k…
Beje dar del tokio ritmo pagalvokit, vistik fiziologiskai tai nera gerai, musu organizmai gamtos ritmu gyvena ir geriausia butu keltis tarp 5-6 ryto ir eiti miegoti 21-22 val. Na cia prie idealaus atvejo, manau ir hormonu sistemai puiku butu
..Serena.. parašė:
Matuojant bkt nornali bkt yra nuo 35.5![]()
Mano pirmoj fazej visad buna apie 36
Na nera tai normali temp tikrai, suletejus skydliaukes darbui taip buna, bet turint omenyje kad matavosi nakti tai gal taip ir turi but kad organizmas dar miega 😉
MazaN_ė parašė:
Labas rytas 😊 man ir visada skauda kairiji šoną. Nors šį ciklą jutau pradzioj po ov desinej pusėj, poto staigiai perėjo dūrimas i kairia pusę. 🤷🏼♀️ Ir taip iki šia…
Labai linkeciau teigiamo 🙏 bet merginos sako, jog šitie gryniausi melagiai nr. 1 😏
Gal geriau pabandykite jautresni kitos firmos clear choise pvz.
Kiinderis parašė:
Labas. Mano irgi mm 10d gruodžio buvo. Ciklas 29. Penktadienį turėtų būt mm. Šiandieninis testas tuščias. Simptomai irgi keisti, tie šono dūrimai nėr buvę. Bet mana…
Matomai. Na laukiam
Dojon parašė:
O nakvisas reikia gerti tik iki ovuliacijos? As visa laika geriu![]()
Susiradau tekstą kur rašiau apie nakvisas, kaip man rekomendavo jas gerti, gal pravers 😉
Gleivem gerinti man rekomendavo gerti iki pikas +2 tai mano cikle maždaug iki 16-17CD gautųsi, tai i diena po 100mg vitamino B6 (nakvisa.lt turi 100mg 1kaps., livin po 20mg gautųsi 5kaps., vaistinese dar mazesnes dozes buna) ir nakvišų arba agurkliu aliejaus po 300-400mg, bet reikia žiūrėti sudėtyje i esama linoleno rūgšti ir būtent kad jos kiekis sudarytu tuos 300-400mg. Tai mano turimos nakvišų kapsulės man gaunasi i diena 4tabletes. Tai žodžiu pabandysiu pavartoti ir matysiu ar pagerės kokybe, nes mano praeitą cikla buvo labai prastos gleives. Labai ir stresas sake itakoja jų nebuvimą ar prasta kokybe.
Tai kažkuriai gal irgi bus aktualu ką parašiau 😉 reikia bent kokius 3 ciklus vartoti.
..Serena.. parašė:
O tai kada miegot eini?😁😲
Ai, na cia ir gi anksti. 19h vakaro 😃
As visada irgi ieskau kazkokiu simptomu kekv menesi,bet kai buvau pastojus visiskai nieko nejauciau spalio 2d pradejo skaudet pilva maniau pareina anksciau mano mm buvau isvykus i spa ir galvojau na cia dabar nejau taip nelaiku bet nesusirgau ,bet nesureiksminau nes daznai buna net savaite iki mmm pradeda skaudet. Ta cikla nieko nesitikejau nes buvo vienas myliukas tik per vaisingas d vienintelis dalykas tai suskaudo spenelius butent del to issitraukiau ir 5d pasidariau testa ir buvo riebus vaiduoklis😊 vos nenugriuvau galvodama kaip taip,bet jokiu pozymiu kitu nebuvo tik dar po poros d kai jau pradejo dar labiau rysket testai pradejo skaudet pilvo presa kaip po sporto issitiest net skaudejo😃 na dar tai kad bkt laikes 37,37.1 gimdos kaklelis aukstai🙂 dabar matyt butent tokiu simptomu ir lauksiu
Believer parašė:
Labai linkeciau teigiamo 🙏 bet merginos sako, jog šitie gryniausi melagiai nr. 1 😏
Esu tą girdėjus, todėl labai neprisisvajoju ☺️ Bet kiek dariau šituos, tai nebuvo tokio rausvo išmetė vaiduoklio. 😳
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai