GILIUK parašė:
Nebegaliu....ale apsirgau, bet jai tai sigimas tai aš balerina....nuo vakar teplioja....vakar jau manydama, kad tikrai prasidės užsirašiau kraujo tyrimams, o dabar …
Giliuk, kiek pamenu kėlėt nt su vaiduokliuku, gal čia netikros mmm?
GILIUK parašė:
Nebegaliu....ale apsirgau, bet jai tai sigimas tai aš balerina....nuo vakar teplioja....vakar jau manydama, kad tikrai prasidės užsirašiau kraujo tyrimams, o dabar …
Sparkle parašė:
Bet jis buvo labai jau toks neryškus, bet jų dariau daugiau aišku, nes vėlavo 5d. Ir dar šiandien pasidariau, bet visi neigiami, manau, kažkodėl labai ciklas sukvailiojo...bet kažkaip pabai jautriai reguoju....jaučiuosi tokia netikusi....😭 Suprantu yra, kas dar ilgiau planuoja ir nepavyksta, bet eina į priekį. Bet man šį mėn nežinau, nemoku paaiškinti....pavargau....
BagdonaviciuteErika parašė:
Sveikutės , pakartojau hcg šiandien ❤ žinau gal paranojike išvadinsit🤣🤣 kaip manot ar ok augam?
Augat labai graziai! Bet nebebadykit venu!!😁❤️
Sensacija parašė:
Ok paskutinis kartas buvo🤣❤❤💜
Sensacija parašė:
nieko cia nepadarysi. Kai norisi sekti ta dinamika, nes per echo nesimato nieko
As snd irgi planavau vaziuoti PRG ir dar HCG pasidaryt, bet labai labai aptingau ir nebevykau...
Nusprendziau siuos pinigucius papildomam echo panaudot.
BagdonaviciuteErika parašė:
Sveikutės , pakartojau hcg šiandien ❤ žinau gal paranojike išvadinsit🤣🤣 kaip manot ar ok augam?
Gyvenkit ir džiaukitės😁❤️ Dar spėsit kraujo pridalint dėl mažylio augančio😀
Šarlotė@ parašė:
Na čia panašiai, kai gauni suzadetuviu žiedelį ir dar ta pačia diena jau googlini kokiomis gėlėmis puoši vestuvių salę 😁😁
Žiedeli? O ne po pirmo pasimatymo jau altorių puosi? 😂😂😂😂😂
vazi parašė:
Žiedeli? O ne po pirmo pasimatymo jau altorių puosi? 😂😂😂😂😂
Būna būna ir tokių atvejų 😁😁😁 arba kai matuojiesi mintyse pavarde, nors ką tik susipažinai 😁 ech, seni geri laikai 🥰🥰
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2022-metu-zirniukus-9
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai