vazi parašė:
Kad turėčiau aš tokios kantrybes. Dabar draugai laukiasi, ir vyro vaikas sužinojo, tai kas vakarą glosto pilvą nes ten jam yra kažkas. Kaip nori broliuko ar sesutes…
Kokio amžiaus vyro vaikas ?
vazi parašė:
Kad turėčiau aš tokios kantrybes. Dabar draugai laukiasi, ir vyro vaikas sužinojo, tai kas vakarą glosto pilvą nes ten jam yra kažkas. Kaip nori broliuko ar sesutes…
Kokio amžiaus vyro vaikas ?
popins. parašė:
Nuo kurios cd pradedate stebeti lh su ot? Laikotes testo rekomendaciju? T.y. jeigu mano ciklas 32d, rekomenduojama pradeti tikrintis nuo 15 cd. Bet atrodo velokai. …
Mano toks ciklas
pradedu nuo 15cd. Visada pasiteisina
vazi parašė:
Na taip. Mano dukra kasdien vis sako kaip nori brolio arba sesės...tai širdį suspaudžia ...
Pukiss parašė:
Žinokit panos, as man regis tuoj savo proteliu pasakysiu ate ate🤯🤯🤯 nzn šiandien toks noras kilo pasidaryt NT nu nei iš šio nei iš to... Žinau nesąmonė, šiandien t…
Tai visuose yra ...
MineMi1 parašė:
Kokio amžiaus vyro vaikas ?![]()
6 metai.
Merginos, geriant papildoma prg, ar tik nutraukus ji susergama mm, ar įmanoma susirgti ir geriant? Kaip yra iš tikrųjų?
Kada jis prieš mm turėtų kristi? Gal kuri nors išmano šiame klausime?
Nenoriu per atostogas sirgti, galvoju gal pora dienų pagerti dar, kad prastumti mm diena 🙈😂
vazi parašė:
Merginos, geriant papildoma prg, ar tik nutraukus ji susergama mm, ar įmanoma susirgti ir geriant? Kaip yra iš tikrųjų?
As geriau pirma karta 13dienu tai mm atejo 5ta diena nutraukus, dabar geriau 10dienu mm atejo 3cia diena. Visom manau skirtingai bet kiek pamenu viena nare sake per 10d turi ateiti mm nustojus gerti
Cherry@ parašė:
As geriau pirma karta 13dienu tai mm atejo 5ta diena nutraukus, dabar geriau 10dienu mm atejo 3cia diena. Visom manau skirtingai bet kiek pamenu viena nare sake per…
Tai kol gersi tol neateis kaip suprantu? Nes praeitam cikle dvi dienos po nutraukimo atėjo.
vazi parašė:
Tai kol gersi tol neateis kaip suprantu? Nes praeitam cikle dvi dienos po nutraukimo atėjo.
O koki prg gerete pvz as gepretix 200 man mm ateina 14 po ov ir nesvarbu ar jy vartoju ar ne
vazi parašė:
Visaip būna, retai, bet būna kad ir geriant prg ateina...
Man pvz buvo anksciau kad 10 diena tik po nutraukimo ateidavo, paskui buvo laikas kai ant 4 dienos ateidavo,
Šiuo metu(jau trečias ciklas bus kai geriu) ateina ant 6 dienos po nutraukimo,
Net nežinau nuo ko tai priklauso,
O jus jau nutrauket vartoti prg?
Kokia dabar cd ir dpo?
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai