vazi parašė:
Panos, jau 14dpo, koks implantacinis 😂😂😂
ismiegojo, ir atsibudo, kad reik isitaisyt patogiau😁😁😁😁😁
vazi parašė:
ismiegojo, ir atsibudo, kad reik isitaisyt patogiau😁😁😁😁😁
vazi parašė:
Pati nesusigaudai. Mes geriau zinom !!! 🧐😁😆😆😆
vazi parašė:
Kokios Jus fainos! Kiek pozityvo 🥰
O tu tikslią ov data žinai? Mes visos čia tau pribursim nėštumą 😀
Sveikutes, kiek daug prirašyta, vos spėju skaityti, sveikinimai kas pamatė dvi juosteles 😍 O kitoms sėkmingo naujo ciklo🤗
Vazi gal jums tikrai implantacinis? 😳🙈Reikia būti pozityviai, bet kokioje situacijoje 😃🙈
Man rytoj 7DPO, tai tikriausiai pasitestuosiu 🙈Nors žinau, kad bus tuščias, bet jau rankos niežti 🙈
Vilties_lašelis parašė:
Pas mane ir pks , ir Endometrioze lenda, tai gydytojas ir siunčia pas Žeba dėl tolimesnių žingsnių. Bandome daugiau nei 4metai, trys persileidimai.
Girdėjau daug gerų atsiliepimų, tikiu, kad padės!!:))
vazi parašė:
6 metai.
O mano beveik 5metis irgi kartą sakė , irgi širdį suspaudė , bet tikiu kad turėsim anksčiau ar vėliau 🙏❤️
laubur parašė:
O tu tikslią ov data žinai? Mes visos čia tau pribursim nėštumą 😀
Nu įtariu. Prieš 14d. Kaip tik ir mm prasidėjo, kaip laikrodukas. Man visad 14d. Po ov ateina mm, ir su ginekologais nustatėme, ir natūraliai suprantu ir prg papildomas nenutese kaip galvojau 🙃 prieš dvi dienas prg buvo 147 ir vistiek mm atėjo 🤷🏻♀️
vyras labai supyko ant testu, sakė iki mm daugiau nežiūrės į juos 😂😁
rossie parašė:
Labas visoms, gal kurios geriat Inovo papildus? Zodziu ju kaina kosmine, praeita menesi pirkau uz 23€, dabar pigiausi 36€ ka randu ir tik internetinej. Gal yra kazk…
Turiu isgerta gal 2-3 tabletes, pas mane PKS ir geriau Inovio tik kitu pavadinimu, zodziu 2 pilnu pakuociu uzteko ir uzkibo tai kazkaip tikiu kad pagerino reikalus, ciklas geriant pasidare 30 dienu, ko nera buve (budavo 40-60), o sekanti cikla ir uzkibo.
Bet zodziu ka norejau pasakyt, jei reikia parasykit zinute idesiu i pastomata visa pakuote likusia. Tikiuosi pades!
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai