Krasula parašė:
Nors man kaip ne keista, kai nebuvo nestumo tai byosynex nerode nei vaiduoklio, nieko
Ačiū☺️ jums to paties linkiu🙃🌸
Krasula parašė:
Nors man kaip ne keista, kai nebuvo nestumo tai byosynex nerode nei vaiduoklio, nieko
Ačiū☺️ jums to paties linkiu🙃🌸
rasiux00 parašė:
Padėkite panos ☺️ nutraukus prg atėjo mm, patepe viena diena ir kita lengvai kraujo kažkiek buvo ir nepramuso normaliai.
Gero sekso, skanaus vyno ir į karštą vonią - 3 in 1 😂
Krasula parašė:
Gero sekso, skanaus vyno ir į karštą vonią - 3 in 1 😂
Nepadeda 🤣 jau ismeginom ❤️
Snaigėx parašė:
Man dabar 3dpo po antrosios ov, jau nuo ryt gadinsiu😀 gal po pirmosios jau bus užkibęs🤣
Blemba kaip faina, jei su pirmu prašauni šansą, lieka antras ta pati mėnesį 😁 galėtų visom taip būti, greičiau pastotume 😃
rasiux00 parašė:
Blemba tai gal tiesiog negausios mm bet viskas issivale,
O kaip pats pilvas, nemaudzia?
Ragdoll parašė:
Blemba kaip faina, jei su pirmu prašauni šansą, lieka antras ta pati mėnesį 😁 galėtų visom taip būti, greičiau pastotume 😃
Jo, del šito tai pritariu 😂
Bet tokiu būdu galetu but vienas nuo vieno vyro, kitas nuo kito 😂😂
Tai gal motina gamta ne šiaip sau sugalvojo viena ovuliacija 😂
Krasula parašė:
Blemba tai gal tiesiog negausios mm bet viskas issivale,
O kaip pats pilvas, nemaudzia?
Nemaudžia, nieko nesuprantu. O gleivine tokia nemaza buvo, turėtų būt čia daugiau kraujo buvę, bet va nieko.
Tikiuosi kad issivale, labai tikiuosi čia ov neatkeliaus anksčiau laiko, tada manau procedūrą irgi nukels 😔
rasiux00 parašė:
Man kai po kelionės užsilaikė mm, atsilenkimai padėjo pramušt 😅
rasiux00 parašė:
Nemaudžia, nieko nesuprantu. O gleivine tokia nemaza buvo, turėtų būt čia daugiau kraujo buvę, bet va nieko.
Nepergyvenk anksciau laiko, kaip bus taip - ne viskas nuo mūsų priklauso, bet gali pasisukti pačiu palankiausiu kampu viskas nelauktai ❤️
Evitaa parašė:
Man kai po kelionės užsilaikė mm, atsilenkimai padėjo pramušt 😅
Oi aš kas dien sportuoju lengvai, tai nepramušo po sporto.
Uzsiklijavo ten viskas matomai. Nu negerai, labai ne laiku čia, pirmą kartą tokia nesąmonė.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai