Mažylė1 parašė:
Krasula - Wow, kokios naujienos, sveikinimai didžiausi... ❤️🥰🙏
❤️ Ačiū ❤️
Mažylė1 parašė:
Krasula - Wow, kokios naujienos, sveikinimai didžiausi... ❤️🥰🙏
❤️ Ačiū ❤️
Persikute28 parašė:
Nuo ketvirtadienio kiekviena diena tokio pacio ryškumo ov testukai, nelabai suprantu ar čia jie visada ryškus (laukiugandro) ar kaip yra? Nesuprantu tada kada pikas…
Bent jau man pavyksta pagauti premom programeles pagalba. Ne visada plika akim pamatysi, bet man bent jau ryskiausias aiskiai matosi kada buna 
manilė parašė:
Kt kaip ir dėl pks sindromo skyre ir del siaubingai skausmingų mm, be to jos būdavo nereguliarios , tai kt tarsi viską gražiai sudėliodavo į vietas- viskas laiku, n…
Linkiu, jog viskas būtų gerai ❤️ Sunkus kelias nueitas
Svajoklė1994 parašė:
Linkiu, jog viskas būtų gerai ❤️ Sunkus kelias nueitas
turbūt sunkiausias kelias dabar ... kaip neišprotėt nuolat nerimaujant dėl visko ir nelakstyt tikrintis kas savaitę🙈😅 atrodo dėl ramybės bėgčiau ten į sav po 2-3 kartus , bet suprantu kad būtų kvaila . Tikiuosi viskas ir bus gerai šį kartą 😌♥️
Persikute28 parašė:
Nuo ketvirtadienio kiekviena diena tokio pacio ryškumo ov testukai, nelabai suprantu ar čia jie visada ryškus (laukiugandro) ar kaip yra? Nesuprantu tada kada pikas…
Ryškoki ir mano, bet matosi kur ryškiausiai. Na, o čia jau maksimaliai pikas, nežinau ar esu mačiusi dar ryškesnės juose pirmos juostelės
tai kiti jums nuo ktv galėjo būti "teigiami" manau 😊 
manilė parašė:
turbūt sunkiausias kelias dabar ... kaip neišprotėt nuolat nerimaujant dėl visko ir nelakstyt tikrintis kas savaitę🙈😅 atrodo dėl ramybės bėgčiau ten į sav po 2-3 ka…
Aš taip pat jaučiuosi. Taip jau laukiu kai ateis laikas 1 skaną daryti. Kaip ir gerai jaučiuosi, bet pergyvenu dėl žemo progesterono. Ir dar kas keista tai kad nei kiek nepykina.
auryte777 parašė:
Seniai esu dariusi, kaip jūs vertinate tokį rezultatą? Po šių tyrimų kitą mėnesį gėriau aspiriną cardio, tai nežinau ar jo dėka ar dėl to, kad prieš keturis mėnesiu…
Mano toks, sakė gydytojai, jog viskas gerai
Niunika parašė:
Supratau, ačiū ☺️ O dar tada mane apšvieskit, merginos, dėl tų visokių kraujo tyrimų. Kokiu būdu juos darot? Privačiai klinikoje? Nes kiek aš esu susidūrusi su poli…
Jeigu nemokami tyrimai,tai reik per seimos gyd.daryt. bet visi sitie tyrimai yra mokami. Tai ner skirtumo kur dsrysit. Pas mus poliklinikoj tiesiog ateini, issimuso taloneli ir susimoki, dar galima eiti i betkurias privacias laboratorijas
Krasula parašė:
❤️ Ačiū ❤️
Krasula.. oho...⭐️
Krasula parašė:
❤️ Ačiū ❤️
Ir aš prisidedu prie sveikinimų 🤍 sklandžiai ir ramiai 🎈🎈🎈
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai