Braske123456 parašė:
As nelaukiu 😁 bet is esmes nelbai ka ir jauciu, buvo rik vakar toks lyg gimda spazmuotu, bet siaip nelabai kas 😄 siandien pradejau gadinti nt, bet pas mane tik 8-9 …
Ir ką nt rodo? Niekas dar nešmėžuoja?
Braske123456 parašė:
As nelaukiu 😁 bet is esmes nelbai ka ir jauciu, buvo rik vakar toks lyg gimda spazmuotu, bet siaip nelabai kas 😄 siandien pradejau gadinti nt, bet pas mane tik 8-9 …
Ir ką nt rodo? Niekas dar nešmėžuoja?
@Ieva parašė:
Sveikos 😊 kas dar nelaukiate mm šiomis dienomis? Ka jaučiate? 😊
Man 9dpo buvo didelis pilvo maudimas ir nugaros, atrodė tuoj tuoj susirgsiu, nu taip maudė, kad šakės, buvau net išsigandus, vaikščiojau visur su tamponais ir bėgiojau į wc nes atrodė viskas, tuoj kaip paleis 😁😁 galvojau, gal kokia implantancija, bet iki šiol testukai buvo balti, o šiandien truputį kraujo pasirodė, tai ramiai laukiu mm, tuoj turbūt pramuš. Tai ir nežinau, kas ten per mistika man buvo 😁
pušynėlis parašė:
Tai vat aš labai gundausi, su viena moterimi esu bendravusi, jai išnyko 3 cm cista, bet ji gėrė didelėmis dozėmis su gydytojos priežiūra, tai man baisoka savigyda u…
Tikrai verta užklausti. Neblogą tyrimą skaičiau, 2023 metų kovo, tai manau dar šviežias reikalas ir apimtis tyrimo nebuvo labai didelė. Gal ir pati gydytoja norės pasidomėti, papildų rinkoje n+1 ir neįmanoma visko žinoti. Ir dėl dozių pritariu, geriau pati gydytoja reguliuotų, juolab kiek pasidomėjau yra tam tikrų niuansų, pvz su inkstų bėdomis nerekomenduojamas papildas☺️ labai įdomu dabar, praneškit ką su gydytoja dėl NAC nuspręsit kai jau turėsit progą pasitarti☺️
@Ieva parašė:
Aš ir nelaukiu 🤞
Šiandien 10dpo, dariausi jau nt, o bet tačiau baltas 😁
Praeitą savaitę labai pilvą skaudėjo ir šoną maudė, o dabar kelias dienas jau nieko nejaučiu. Turiu įtarimą, kad nieko nebus šį ciklą, bet nenuleidžiam rankų 🤷♀️
Skaistuole parašė:
Tikrai verta užklausti. Neblogą tyrimą skaičiau, 2023 metų kovo, tai manau dar šviežias reikalas ir apimtis tyrimo nebuvo labai didelė. Gal ir pati gydytoja norės p…
Manau aš tą patį tyrimą žiūrejau, kur ir jūs
būtinai pranešiu ☺️ o jūs gal irgi turit tą zarazą endometriozę?
pušynėlis parašė:
Taip, viskas gerai![]()
kiviukas parašė:
Taip, ov įvykusi😊
Jėėėėė!!! Toks paprastas dalykas, bet taip gera, kad pavyko viską apskaičiuoti tame chaosėlyje 😅
Bliamba, labai apsidžiaugiau, tai neiškentus po darbo sunaudojau antrą juostelę pakelyje.
Nu klausykit, man regis, kažkas lyg kimba?
lempa tik labai geltonai ir silpnai šviečia

MrsRezidencija parašė:
Jėėėėė!!! Toks paprastas dalykas, bet taip gera, kad pavyko viską apskaičiuoti tame chaosėlyje 😅
Antroj nuotraukoj matau kažka! 🌟
MrsRezidencija parašė:
Kaip patinka man ieškot vaiduoklių!! Ir rasti!!! 😁🥳 tikrai matau 🥹🥳 ryškėkite!
@Ieva parašė:
Man dar gera savaitė iki mm, bet ir jau nelaukiu 🤞🤞🤞 Nelabai kažką jaučiau, va, tik šiandien toks tempimas lengvas atsirado
MrsRezidencija parašė:
Matau 😍 ryte turėtų dar ryškiau būti, priminkit kuri dpo?
Man 5dpo, šnd gimda tokia sunki, atrodo spaudžia, panašiai kaip prieš mm... aišku, neatmetu, kad minties galia veikia 🤭 kaip išlaukti penktadienio iki testų gadinimo pradžios 🫢😂
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai