Liepsna0 parašė:
O aš šiandien sulaukiau mm 😭 Ir vėl viskas iš pradžių. Jau visai pozityvo nebeliko, taip tikėjomės..
😥 gal kitą mėnesį pavyks
Liepsna0 parašė:
O aš šiandien sulaukiau mm 😭 Ir vėl viskas iš pradžių. Jau visai pozityvo nebeliko, taip tikėjomės..
😥 gal kitą mėnesį pavyks
Sveikos merginos! Visų pirmą labai sveikinu visas išvydusias jau ll !💙 O aš jau po truputį prisijungiu prie jūsų iš naujo, kas jau girdėjote mane😀 Planavome prieš keletą mėnesių po persileidimo, tai atrado chlamidya pas mus su vyru🥹 Gavome griežtai raudoną šviesą, tad prasidėjo gydymas, mėnesį, tuomet vėl laukėme kontrolinio tyrimo, ir šiandien mums uždegė žalią šviesą vėl!!!😍 Taip džiaugiuosi, kad vėl su kažkuriomis eisiu kartu tuo pačiu keliu ir dalinsiuos dienomis! Tačiau šį mėnesį mano ov jau praėjo, mms gruodžio 3dieną, tai liko tiek nedaug iki vėl pirmų bandymų, bet atrodo, kad eis dabar visa amžinybė...Na ar bus tokių, kurios gruodį pradės sekti ov ir tikėtis geriausio kartu?🙏
mažė8 parašė:
😥 gal kitą mėnesį pavyks
galėtų kalėdoms dovana pasirodyt.. Bet jau sunku ir tikėt
Sveikos, planuojam leliuką, noriu labai labai, net nežinau kur kreiptis nes niekada taip nebudavo..
gine israse duphaston, geriu kiekviena diena, nes buvo labai nereguliarios, sirgau mm lapkricio 3 , ir vakar vėl lapkricio 21 pradejo rudai teplioti, maniau praeis, siandien ziuriu vel teplioja, ar cia mm jau skaitosi ar kas, taip anksti negalętu buti manau...
Čia žiūriu ne viena aš tokia nusivylusi šiuo ciklu 🙈 Ir graudu ir smagu, kad nors ne viena.
Bet su tuo atsipalaiduoti or negalvoti, tai svajonė nepasiekiama. Nu kaip ten atrodo negalvosi, kai svajonė tokia 😩 Ir dar matau, kaip vyras laukia tų gerų naujienų ir vis nieko. Dar šiandien parduotuvėj buvau, mmm paketų nusipirkau, stovint ir galvoju "Kaip sarkastiškai atrodau, prieš savaitę testus pirkau, o šiandien mm ruošiuosi" 🤦♀️
Numana parašė:
Čia žiūriu ne viena aš tokia nusivylusi šiuo ciklu 🙈 Ir graudu ir smagu, kad nors ne viena.
O aš šiandien testų nusipirkau, kad ryt prasitestuočiau.. Kol grįžau, žiūriu kad jau nebėra ką testuot.. 🤬 Tai šia ciklas tikrai sumautas 😭 Linkiu sėkmingo gruodžio 🙏
Numana parašė:
Bet kaip neina nustot galvot,ir darbe ir namie galvoj ta svajonė, atrodo laikas neina kai lauki... Net sapnuoju tas dvi juosteles 😅 Ir kartais taip sumautai jaučiuosi kai aplinkoj jau supa ant rankų, ir ,kad jeigu ne persileidimas ir aš supčiau, o ne skaičiuočiau tas dieneles su jumis visomis kartu😭
mažė8 parašė:
Bet kaip neina nustot galvot,ir darbe ir namie galvoj ta svajonė, atrodo laikas neina kai lauki... Net sapnuoju tas dvi juosteles 😅 Ir kartais taip sumautai jaučiuo…
Grynai aš taip jaučiuos, visi atrodo gimdo tik ne aš☺️
Newmommyy parašė:
Sveikos, planuojam leliuką, noriu labai labai, net nežinau kur kreiptis nes niekada taip nebudavo..gine israse duphaston, geriu kiekviena diena, nes buvo labai …
O kiek dienų jūsų ciklas maždaug trunka?
pušynėlis parašė:
O kiek dienų jūsų ciklas maždaug trunka?
Būdavo nereguliarus, 50 dienų, bet kai pradėjau gert duphaston net diena anskciau susirgau, lapkricio 3, tai 30 dienų buvo dabar
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai