Aisteas2 parašė:
Labas, vis matau, kad kažkuri pasitestuoja anksti ir nusivilia, tai galvoju padrąsint ir pasidalinsiu savo patirtim.![]()
Apskritai las su tais ankstyvais girdejau kad jie ss rodo, dar veliau parodo nei bet kurie kiti
Aisteas2 parašė:
Labas, vis matau, kad kažkuri pasitestuoja anksti ir nusivilia, tai galvoju padrąsint ir pasidalinsiu savo patirtim.![]()
Apskritai las su tais ankstyvais girdejau kad jie ss rodo, dar veliau parodo nei bet kurie kiti
vivid parašė:
Aš irgi tokią pamoką turėjau su testupo to dar daugiau ašarų buvo. Tai pasimokiau, kad emociškai geriau - nesitikėti.
Sitas Jums melavo??:oo
Aisteas2 parašė:
Aciu uz vilti ir sveikinimai🙂❤️
Klara parašė:
Sitas Jums melavo??:oo
Niekad nepirkit Biosynex testų
Lialia77 parašė:
O kiek Jums metų ?
39
vivid parašė:
Niekad nepirkit Biosynex testų![]()
Bet sotas tai ziaurus belekaip, mano td nk panasaus.. o tai gal kibo ta men jum bet pabego? Ar daret krauja?
Klara parašė:
Bet sotas tai ziaurus belekaip, mano td nk panasaus.. o tai gal kibo ta men jum bet pabego? Ar daret krauja?
Kitą rytą jau kartojau kitus testus, tai buvo balti, jei būtų koks kibimas - būtų kažką rodę. Čia buvo pirmo ciklo bandymas, pamenu ir aimptomų milijoną prisigalvojau ir bloga buvo, bet viskas tik psichologiškai 😅 buvo skausminga, bet gera gyvenimo pamoka
Klara parašė:
Merginos kažkada darė eksperimentą su šitais testais tai ir su vandeniu teigiamus rodė. Aš nesuprantu kaip jų neišima iš prekybos.
Aidana parašė:
Labas rytas! Su švente! 🇱🇹
Labas rytas, labai geras jūsų AMH
Klara parašė:
Apskritai las su tais ankstyvais girdejau kad jie ss rodo, dar veliau parodo nei bet kurie kiti![]()
Gali būti, nes sutapimas ar ne, bet man nei su pirmu, nei su antru nėštumu ankstyvi nerodė.
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai