Kodeliukas parašė:
Aš tai ši ciklą kažkokioje įtampoje jaučiuosi 🤔 kai sugalvojom pirma vaiką gamint buvom nusiteike, kad ilgai užtruks, tai nebuvo kažkokio laukimo daryt testą, su an…
Suprantama.. aš šešto jau persileidimo laukiu
Kodeliukas parašė:
Aš tai ši ciklą kažkokioje įtampoje jaučiuosi 🤔 kai sugalvojom pirma vaiką gamint buvom nusiteike, kad ilgai užtruks, tai nebuvo kažkokio laukimo daryt testą, su an…
Suprantama.. aš šešto jau persileidimo laukiu
mrs.kn parašė:
čia šeštadienio:
Na, mano akimis, ryškėjimas yra
mrs.kn parašė:
čia šeštadienio:
Pabandykite kitos formos, nes aš matau pilka juostele, nes jei lauktumetes tai tikrai gražiai Livesan ryškeja. Gal brokuota partija pakliuvo jums. Nes DB daraus kaip tik jų formos, tai jokiu išdžiūvimo nemeta,nei pilkų juostelių. Turėtų būti graži rausva juostelė.
ggg123 parašė:
Suprantu kaip jaučiatės Na bet kol mm nėra tol dar įmanoma kad pamatysit. O jei ką bandysim kartu vėl
Nu taip, bet nemanau, kad nepavyko šį ciklą, tad teks nusiteikt naujam ciklui ir padirbėti naują ciklą daugiau. Šitas forumas kažkoks išgelbėjimas man, kai pamatau, kad ne vienai man nepasisekė šį ciklą, tai atsiranda dar daugiau noro, vėl bandyti ir pasiekti tikslą kartu su kitomis, nes visos judam vieno tikslo link❤️
Nematoma94 parašė:
Na šiandien mm diena, kaip jaučiu tai nepanašu kad jos pasirodyt planuoja bent jau šiandien. Leidau sau išsimiegoti 😀Galvoju gal pabandyt visgi testuką su pirmuoju …
Laukiam foto 🤞
Vataitau parašė:
Pasidariau prg 7DPO. Kazkuri nare buvo sakiusi, kad auksti rodmenys galbut reiskia kibima? Ar gali taip buti?
Taip gali pagal rodmenis 1 trimestras prg
barbytukas parašė:
Laukiam foto 🤞
Balta balta kur dairais 🙈 nu kas čia su manim pasidarė tada kad mm neateina 🫣
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2024-metu-zirniukus-5