Honorata123 parašė:
Linkiu II ir kad neateitu mm🤞
Ačiū 🩷
Honorata123 parašė:
Linkiu II ir kad neateitu mm🤞
Ačiū 🩷
Vik_Iva_1994 parašė:
Labas vakaras. Seniai čia neužsuku. Labai ilgai laukiam jau. Norėjau jūsų paklausti ar ką nors matote?
nematau
Sveikos, sveikinu visas su dviem juostelėmis! Labai didžiausiuosi.
O man vakar verkimo vakarėlis buvo 😂 ov įvyko vėliau, vakar buvo labai daug kb, ir BKT šiandien pakilus. O nd buvo ketvirtadieni ir paskui vyras išvažiavo. Tai jau vakar liūdna buvo, kad po 2 metų buvo dabar realus jau šansas, kad pavyks ir va taip praleidom. Nebent plaukikai nuo ketvirtadienio išgyveno iki vakar 😂 ir pirma kartą tiek išskyrų buvo..
Gabi023 parašė:
Sveikos, sveikinu visas su dviem juostelėmis! Labai didžiausiuosi.
O man vakar verkimo vakarėlis buvo 😂 ov įvyko vėliau, vakar buvo labai daug kb, ir…
Sveikos, as irgi dziaugiuosi vis skaitydama ir matydama kitu laimingus testukus, o pati nesuprantu kas ir kada vyksta😀 si men mm buvo anskti kaip niekada, cd truko 27 dienas, ir pagal peogramele iskart rode 3d tarpa ir vaisingas dienas, hmm, nei panasu ,kad buvo nei maciau isskyru, keista, bet ciklas sugrybavo ir ov pasirode tik pagal senaji mm cikla kaip ir iprastai, nes atsirado ir budingu isskyru ir siaip pilva pute, kas panasu i ovuliacija, nors daznojai jin pas mane skausminga ir tikrai jauciu, sita buvo keista, bet vistiek ir pries ta ale turincia buti ov, nd kazkiek atlikti, nes nevisada pavyksta padirbet😀 ir per sias dienas pagal tikrasias(taip manyciau) ov dienas atlikom nd 3d is eiles, tai gal duos vaisiu si karta, isbrandins koki tai baby😀 dar kaip tik baigesi mano cb, laukiu jau kada galesiu vel grysus i lt nusipirkti, nes atrodo sitas vienas menuo vel viska sujauks ir vel niekas nespes susitvarkyti🥲
Zaure parašė:
Sveikos, as irgi dziaugiuosi vis skaitydama ir matydama kitu laimingus testukus, o pati nesuprantu kas ir kada vyksta😀 si men mm buvo anskti kaip niekada, cd truko …
Labai linkiu, kad pavyktų šį ciklą ❤️
Aš jau šiandien nusiraminau ir sau sakau laukiau du metus, palauksiu dar 😂 gal jau kitą ciklą pavyks dažniau nd daryt ir sulauksiu ir aš teigiamo nt. Bet jau iš šito ciklo nieko nesitikiu
Honorata123 parašė:
Labas rytas merginos🌸 kaip savijauta tu kurios dar tik gadinsit testukus? Man siandien 5dpo, kiekviena diena kazkoki tempima pilvo apacioj jauciu, tikiuosi tai gera…
Pučia pilvą ištisai ir krūtine pilna bei jautri, bet kažkaip nesitiki, kad čia butu kažko ženklai 😀
Sveikos,mano krutine beproto jautri ir skausminga jau savaite,kirksnis uzeina skaudeti,maudzia pilvo apacia ir nugara,sleikstulys istisinis,nuotaiko kaitos siaubingos. Keista tas kad niekada per pms nejausdavau krutines tokio skausmo ir sleikstulio. Mm turetu buti kovo 8d
siandien leksiu pirkti testuku,nes savaitgali turejau lyg vaiduokli vienam teste bet livsane nieko nemaciau
Nematoma94 parašė:
Tai gal dar turiu vilčiu 🙈
Pas mane irgi mm būna labai skausmingos😅 bet jums linkiu kad pasitvirtintų viskas🤞🙏
fėja32 parašė:
Sveikos,mano krutine beproto jautri ir skausminga jau savaite,kirksnis uzeina skaudeti,maudzia pilvo apacia ir nugara,sleikstulys istisinis,nuotaiko kaitos siaubing…
Lauksim testo rezultato :)))
18 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai