OrchidejaD parašė:
Sveikoskas nelaukiate mm penktadienį? 😄
Po visų nesėkmių, "išsilaižę" žaizdas, pasirįžome dar kartą pabandyti ir šį mėn la…
Man turėtų penktad būti
šiandien tokį mini mini vaiduokliuką jau nt parodė
OrchidejaD parašė:
Sveikoskas nelaukiate mm penktadienį? 😄
Po visų nesėkmių, "išsilaižę" žaizdas, pasirįžome dar kartą pabandyti ir šį mėn la…
Man turėtų penktad būti
šiandien tokį mini mini vaiduokliuką jau nt parodė
Martyna_ parašė:
Tik man rodos vakare jis bet kokiu atveju buna zemiau 🙈
Aha, tą girdėjau irgi
bef aš visad jei tikrinu, tai vakarais, kai jau į vonią ateinu. Tai lyginu pagal kitus vakarinius kartus.
Melynoji parašė:
Ar kam nors dar mmm turetu apie 15-17d butnes cia ziuriu visos kaip susitare 7-8 dienomis nelaukia
![]()
Aš nelaukiu irgi 15 🙈😁
Adagioo parašė:
Aha, tą girdėjau irgibef aš visad jei tikrinu, tai vakarais, kai jau į vonią ateinu. Tai lyginu pagal kitus vakarinius kartus.
Kai dazniau tikrini ir panasiu metu, tai viskas ok. Tik pirmam kartui bendram vaizdui dar nieko nesako ta padetis, taip, kad dar nereik pirkti lubrikanto pastojimui
Rama parašė:
Aš nelaukiu irgi 15 🙈😁
Kada ovuliacija itariat kad buvo?
Melynoji parašė:
Kada ovuliacija itariat kad buvo?
Pagal programėle spalio 31, bet manau buvo kazkur 29-30 diena, jums?
Mergarita parašė:
Nu ką nusiteikiau,kad bus naujas ciklas tai reik ir pasiruošt 😃✌️ cycle balance geriu ir taip, tik va tą conceive lubrikantą vaisingumui reiks išbandyt, skaičiau ap…
Tą lubrikantą jau šį ciklą išbandžiau ir aš prisiskaičius gerų atsiliepimų 😇 jau 2dpo, mm visai nelaukiu...o dar laiko sočiai..
Melynoji parašė:
Ar kam nors dar mmm turetu apie 15-17d butnes cia ziuriu visos kaip susitare 7-8 dienomis nelaukia
![]()
Aš nelaukiu 16 🫣 bet pagalvojau tą patį kad visos kaip susitarusios 6-7-8 d. 😀
gita31 parašė:
Aš nelaukiu 16 🫣 bet pagalvojau tą patį kad visos kaip susitarusios 6-7 d. 😀
Jaučiat kažką? Nes man snd tiek kirsknis abejis spazmuoja, ne skauda bet nemalonus jausmas ir atrodo kad koks nervinis per kojas eina 😅 nu ir dar spenelius skauda prilietus, tai nelieciu 😬
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai