Leelaw parašė:
Nu merginos, ar matot kažką, nes nuo žiūrėjimo jau žvairuoju ir nžn ar čia mano vaizduotė kuria šėšėlį ar iš tikro yra kažkas, mm turi būt 28 d.![]()
Matosi🤩
Leelaw parašė:
Nu merginos, ar matot kažką, nes nuo žiūrėjimo jau žvairuoju ir nžn ar čia mano vaizduotė kuria šėšėlį ar iš tikro yra kažkas, mm turi būt 28 d.![]()
Matosi🤩
Indre777 parašė:
Mano ciklas svyruoja tai būtų sekmadienį-antradienį bet tikiuosi nebeateis 🤭
Šiandien neištvėriau ir aš pasidariau dėl įdomumo. Tiesiog buvau droge ir nusipirkau pora testų 🤣 bet ar matosi kas, tai nežinau. Lyg ir matosi, bet nenoriu turėti daug vilčių, nes gan ilgai planuojam ir sakem šis ciklas paskutinis su planavimu 🤷🏻♀️ Tai kaip manot?

pupsika parašė:
Šiandien neištvėriau ir aš pasidariau dėl įdomumo. Tiesiog buvau droge ir nusipirkau pora testų 🤣 bet ar matosi kas, tai nežinau. Lyg ir matosi, bet nenoriu turėti …
Sakai aš nekantri? 🤭🤭🤭 man akį kabina🤩🥳
pupsika parašė:
Šiandien neištvėriau ir aš pasidariau dėl įdomumo. Tiesiog buvau droge ir nusipirkau pora testų 🤣 bet ar matosi kas, tai nežinau. Lyg ir matosi, bet nenoriu turėti …
Lyg yra. Galima įžvelgti. Kartokit po kelių dienų
Leelaw parašė:
Po kokių 4 min, bet jau toooks neryškus, teks ryt kartot.![]()
Tai gal pagabot pačią pradžią! Matau rekomenduoja jums kitus testus, bet aš daryčiau tokį patį, kad stebėt ryškėjimą
Monetka parašė:
Tai va va.ir aš taip manau. Ramiai lauksiu.
Gal kitas mėnuo bus jūsų
Galatėja parašė:
Buvau pas ginekologe, OV jau ivyko, ND padaryti, gimda ir gleivine grazi viskas tvarkoje isskyros puikios sake laukti dabar vaisingu rezultatu, OV ivyko anksciau🥹…
Lauksim su jumis!
pupsika parašė:
Matau ir pas jus!
Mergarita parašė:
Laukiam kartu, man mm turi buti 7-8dienom 😄🤞
Man 9-10d turėtų būt 😁 žiūrėsim kiek ilgai ištrauksiu nesitestavus 🙈
Monetka parašė:
Lyg yra. Galima įžvelgti. Kartokit po kelių dienų
Tai dabar jau lauksiu sekmadienio, nes bus 12dpo. Prieš darbo savaitę noriu žinot ko laukti 🤭 Mm antradienį turi būti.
Indre777 parašė:
Sakai aš nekantri? 🤭🤭🤭 man akį kabina🤩🥳
Aj dėl pramogos nusipirkau, bet realiai visą savaitę laikosi temperatūra neaukšta, vis pamaudžią pilvo apačią ar šoną 🤷🏻♀️
Dar per visą planavimą niekada net nešmėžavo taip anksti testas. Buvo vienas vaiduoklis kai vėlavo 3 dienas ir po to susirgau. Todėl dar nenoriu džiaugtis ir labai tikėti
pupsika parašė:
Matosi!!
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai