Galatėja parašė:
Ov veliau pasirodo buvo 🫣 taip draske sona kad jau su niekuo nesumaisysi🫣
a aiskutis
natai vsities testuosimes daug maz panasiai
beje linkiu kad sis ciklas butu buves sekmingas ;)
Galatėja parašė:
Ov veliau pasirodo buvo 🫣 taip draske sona kad jau su niekuo nesumaisysi🫣
a aiskutis
natai vsities testuosimes daug maz panasiai
s890507s parašė:
a aiskutisnatai vsities testuosimes daug maz panasiai
Lygiai tokie patys palinkejimai atgal🤍 pasirodo pas mane OV visada dabar vyksta 15CD🤔 kazkaip ramiai ziuriu gyvenu toliau neieskau simptomu kuriu dar net negali buti😄 galvoju gal pagadinsiu testa treciadieni jei noro bus🤞
Galatėja parašė:
Lygiai tokie patys palinkejimai atgal🤍 pasirodo pas mane OV visada dabar vyksta 15CD🤔 kazkaip ramiai ziuriu gyvenu toliau neieskau simptomu kuriu dar net negali but…
Man ov buna tarp 14-19 cd visad suprantu kada ivyksta nes ji pas mane nerialiai skausminga o ir gl iskart po ov nusileidzia 🤭 as simptomu irgi neieskau bet snd keistoka buvo kai geriau savo mylima latte ir ji geresi neskaniai 😬
Rožyte24 parašė:
Susirgau, bet mm kad keistos 2D prasirgau , šiandien vėl sausuma , reiks registruotis pas gine arba kartoti testa
Pradeti nuo: "kartoti nt" .
Rožyte24 parašė:
Susirgau, bet mm kad keistos 2D prasirgau , šiandien vėl sausuma , reiks registruotis pas gine arba kartoti testa
O testas vaiduokliavo? Kartokit testa, tikrai. Nors man tai pasitaiko ir tu mm po 2dienas. Kad ir labai retai. Pateplioja ir neisismarkuoja 💁🏼♀️😀
Rožyte24 parašė:
Man lygiai taip pat! 😦 Dvi dienas tik kraujavau, bet labiai is tikro gausiai. Siandien visiska sausra, jokio tepimo 🫣
Martyna_ parašė:
O testas vaiduokliavo? Kartokit testa, tikrai. Nors man tai pasitaiko ir tu mm po 2dienas. Kad ir labai retai. Pateplioja ir neisismarkuoja 💁🏼♀️😀
Man visad saziningai budavo 5 dienos. Po tureto persileidimo beliko 3 dienos, o va dabartini cikla tik 2 dienos 🫣 tai jei taip toliau, liksiu be mm visai😅
Silvi parašė:
Man visad saziningai budavo 5 dienos. Po tureto persileidimo beliko 3 dienos, o va dabartini cikla tik 2 dienos 🫣 tai jei taip toliau, liksiu be mm visai😅
Uzjauciu 🌺
O testas vaiduokliavo? Ar tiesiog keistos mm, kad trumpos?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai