Mamamya parašė:
O ar darėtės hcg iš kraujo? Nes testai juk rodo nuo 10-20 miu. Jei pvz kraujyje būtų Jums dabar kokie 25- nieko geroO testas būtų vis tiek ryškus
Kodel nieko gero?
Mamamya parašė:
O ar darėtės hcg iš kraujo? Nes testai juk rodo nuo 10-20 miu. Jei pvz kraujyje būtų Jums dabar kokie 25- nieko geroO testas būtų vis tiek ryškus
Kodel nieko gero?
Mamamya parašė:
Man kas keisciausia, kad iki penktadieni pasirodziusio kraujo testas rode vaiduokliukus, o siandien jis tokio ryskumo kaip kontroline juostele abi vienodos spalvos, tai jei kazkas butu blogai ar hcg neturetu sustoti ar kristi?
Saimon123 parašė:
Man kas keisciausia, kad iki penktadieni pasirodziusio kraujo testas rode vaiduokliukus, o siandien jis tokio ryskumo kaip kontroline juostele abi vienodos spalvos,…
Nenoriu tikrai liūdint. Bet HCG nepuola staigiai kristi. Būna ir po abrazijų moteris perspėja, kad gali NT būt teigiami. Kaip man gyd. yra sakius po pirmojo persileidimo - tokiais atvejais tik kantrybės.
Kamile1992 parašė:
Vyras negeria jokiu, as pati pradėjau gerti šį mėnesį Fertilovit® f Pcos, gal tik sutapimas , bet per numatoma ov (pirma karta per du metus pastebėjau) išskyru kai…
Aciu! ❤️ Reikes pasidometi
Saimon123 parašė:
Man kas keisciausia, kad iki penktadieni pasirodziusio kraujo testas rode vaiduokliukus, o siandien jis tokio ryskumo kaip kontroline juostele abi vienodos spalvos,…
Jei paryškėjo- tai ir kraujyje padidėjo. Bet augimas turi būti panakankamas. 2 kartus po 48val. Jei paaugo tik keliomis dešimtimis- rodys ryškiau, bet nebus gerai
BusKaipBus11 parašė:
Kodel nieko gero?
Narė savo pasakojima pradėjo "seniau buvau rašiusi", tai supratatau, kad ne apie 4neštumo savaitę kalba. Kurios metu tie 25, kaip pati pradžia būtų ok HCG kraujyje. Jei 5-6sav, jau turi būti kiti skaičiai
KristiMM parašė:
Ji mūsų Balandinukų grupėje vis pakomentuoja,nesuprantu ką ji ten veikia😀
Ryskiai neturi ka veikt zmogus🤣 apeikit tiesiog tokias ir toliau sekmingai dziaukites vienos kitu planavimais 🥰
O man nedare abrazijos, neleido anesteziologe daryti narkozes del persalimo tai medikamentais bandom... po 2 dozes buvo toks skausmas baisus kad nezinojau kur detis, vemiau... kraujo mazdaug kaip per gausias menesines, tikiuos ten issivalys man viskas ir nereikes tiek prasikankinus dar vistiej operacijos
Mamamya parašė:
Narė savo pasakojima pradėjo "seniau buvau rašiusi", tai supratatau, kad ne apie 4neštumo savaitę kalba. Kurios metu tie 25, kaip pati pradžia būtų ok HCG kraujyje.…
Aa supratau, tuomet praleidau..
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai