Jurintaaa parašė:
Pasidariau, balta 😂
Ech bet dar yra nemazai dienu duodanciu vilti
laikom kumscius!
Jurintaaa parašė:
Pasidariau, balta 😂
Ech bet dar yra nemazai dienu duodanciu vilti
laikom kumscius!
Jurintaaa parašė:
Pasidariau, balta 😂
Greitai tas rytojus atejo 😁 Gerai kad ne as viena kantrumu nepasizymiu 😁
Kumutuke parašė:
Tikiu, matau jau 9men gaudotas pamenu irgi seniau kaip be galvos su tais testais, du kartus per diena darydavausi, ir pries langva, ir pries dirbtine sviesa, su…
Taip jau ir ivf buta ir dar vienas planuose..
man su pirmu vaiku 9dpo pagavau pirma vaiduokliuka, tai dar yra ko palaukti šiam cikle
BusKaipBus11 parašė:
Tai va galit isivaizduot, kad be ov testu sunkiai kazka uztaikyti 🙈 sis menuo tikrai kazkoks nervu tampymas 🫣 praeiti ciklai po 37-38 truko, tai su tokiais dar gyve…
As dar galvojime ar cia apsiimt tais ov testais, nes man jie varo stresa 😀 kazkaip pradedu galvot, kad visai reikia nebeapsikrauti ir jau kaip gausis taip. Dar ant nosies kelione, tai isvis. Su gine reikes pasikonsultuoti ir darysiu manau, kaip patars 😀 sako, kai paleidi ta minti ir gaunasi 😁
Lapė.92 parašė:
Ar kuriai nors padėjo folio rūgštys? Kiek ją laiko gėrėt? Po kiek tablečių į dieną? 🙂
Padėjo dėl ko?
GiedreG parašė:
Taip jau ir ivf buta ir dar vienas planuose..man su pirmu vaiku 9dpo pagavau pirma vaiduokliuka, tai dar yra ko palaukti šiam cikle
Tikiuosi ilgai nebeteks laulti svajones ir ji jus greit aplankys
BusKaipBus11 parašė:
Greitai tas rytojus atejo 😁 Gerai kad ne as viena kantrumu nepasizymiu 😁
Nesakykit.. 🙈😂
Lapė.92 parašė:
Ar kuriai nors padėjo folio rūgštys? Kiek ją laiko gėrėt? Po kiek tablečių į dieną? 🙂
As ja beveik nuolat geriu net neplanuodama, po 400mg
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai