BusKaipBus11 parašė:
Aisku nebuciau as, jei ir vakare nepakartociau testo, ir tada prasideda testu fotosesijos 😂 tada pradedi matyt visokius seselius 😅
Tikrai seseliukas matosi 🤔
BusKaipBus11 parašė:
Aisku nebuciau as, jei ir vakare nepakartociau testo, ir tada prasideda testu fotosesijos 😂 tada pradedi matyt visokius seselius 😅
Tikrai seseliukas matosi 🤔
BusKaipBus11 parašė:
Matosi, imeskit pilnai isdziuvusi
BusKaipBus11 parašė:
Nu aš nieko nematau 🙈
O as neapsisprendziu kada man OV😃
Buvo like tik 5 testai siam ciklui, tai pataupiau.
Premom programele sako kad ryskiausias antras nuo virsaus (bet ji kiek skanuoji tiek skirtingus skaicius meta). Akis mato lyg trecias ryskiausias, o Chagpt sako kad apatinis pikas😂
Siandien viska labai skauda viduj, kiausides ar ka ten, visa issiputus, tai nzn ar jau snd Ov diena, ar tik ryt dar bus..
Vakar visa slapia buvau, snd jau daug maziau isskyru, zodziu visiska painiava.

FoxLady parašė:
O as neapsisprendziu kada man OV😃
Buvo like tik 5 testai siam ciklui, tai pataupiau.
Tai mazhdaug tik ir išeis ziureti todel geriausia atlikt namu darbus imi ryskaus testo per piko ir del visa ko po jo ☺️
BusKaipBus11 parašė:
Na as matau seseliuka, bet tai gali buti ispausta linija, sie testai pasizymi, kad beveik visi turi tokia ispausta linija as jau trecias ciklas juos naudoju tai pastebejau , bet aisku tikrai gali buti ir tikras seseliukas, linkiu, kad Taip ir butu ❤️
FoxLady parašė:
Nd buvo vakar, uzvakar, nu ir snd dar bus😀
Aš skaičiuoju ov ta diena kai buna ruskiausias testas , nes po testo 12-24 h jau buna tikroji ov . Ir as jauciu skausmus tai dazhniausei kita diena po ryskaus ov testo .
FoxLady parašė:
Matosi, imeskit pilnai isdziuvusi![]()
Kad istikro nera ka mesti, ten kur imeciau foto buvo 5-6 min po padarymo, bet ir linija pilka ir isdziuvus isvis balta 🙈
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai