gabiju parašė:
As pirma vaiką palaidojau 27 savaiciu, o va trecias sustojo vystytis 😢
Kokia Jus stipri, taip ir norisi apkabinti. Uzuojauta
gabiju parašė:
Kokia Jus stipri, taip ir norisi apkabinti. Uzuojauta
Sky24 parašė:
As dar galvojime ar cia apsiimt tais ov testais, nes man jie varo stresa 😀 kazkaip pradedu galvot, kad visai reikia nebeapsikrauti ir jau kaip gausis taip. Dar ant …
Jei butu reguliarus ciklas, tikrai nesivarginciau su jais 🙈 nebent pora ciklu pasiziuret ar tikrai vyksta tada, kada galvojama 😊
BusKaipBus11 parašė:
Jei butu reguliarus ciklas, tikrai nesivarginciau su jais 🙈 nebent pora ciklu pasiziuret ar tikrai vyksta tada, kada galvojama 😊
Pas mane reguliarus, o ir ov jauciu. Manau kad ir toliau neapsikrausiu saves testais, kaip ir sakot, jei reguliaru, tai toks kam. Bet pradedi viska noret bandyt, kad tik kuo greiciau atrodo...
Little_Miu parašė:
Man 8-9 dpo. Nežinau tiksliai. Bet žinokit jau šian vakare darysiuos NT 😁 gavau, tai negaliu susilaikyt 🤣 su antru vaiduokliukas išlindo 8 DPO.
Idomu idomu
Lapė.92 parašė:
Ar kuriai nors padėjo folio rūgštys? Kiek ją laiko gėrėt? Po kiek tablečių į dieną? 🙂
Jei turit omenį pastojimą, tai folio rūgštis nėra pagalbinė priemonė pastojimui. Ji pagerina sąlygas sveikam nėštumui, bei vaisiaus vystymusi.
gabiju parašė:
Labai Jus užjaučiu... nepakeliamas skausmas💔
Little_Miu parašė:
Man 8-9 dpo. Nežinau tiksliai. Bet žinokit jau šian vakare darysiuos NT 😁 gavau, tai negaliu susilaikyt 🤣 su antru vaiduokliukas išlindo 8 DPO.
Dar negadinot 😁?
BusKaipBus11 parašė:
Dar negadinot 😁?
Gadinau ką tik. Nieko 🙂
Little_Miu parašė:
Gadinau ką tik. Nieko 🙂
Ech, nu ryt ryte gal bus daug teigiamu testuku 🤞🙏😊
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai