Tamstta parašė:
Kazin tas PKS kiausides turi skaudet, maust ir t.t.?Si cikla as beveik nuolat ja jauciu, taip ikyriai maudzia... Ypac po OV.
Asmeniškai nieko nejaučiu. Po laporoskopijos va ov metu jos poksi, bet iki tol nieko 😉
Tamstta parašė:
Kazin tas PKS kiausides turi skaudet, maust ir t.t.?Si cikla as beveik nuolat ja jauciu, taip ikyriai maudzia... Ypac po OV.
Asmeniškai nieko nejaučiu. Po laporoskopijos va ov metu jos poksi, bet iki tol nieko 😉
daili_naniet parašė:
Tavo tiesa, nes realiai man net (.) neskauda, nejautrus, tik tiek, kad padidejo kaip visad biski
nu man nesciai jie niekada jautrus nebuvo😂
Sally parašė:
“Sylu mylu” “kaminu pravalimas” 😂😂 kuribingos panos 😂😂
ne as taip nesakau,nes man sie issireiskimai visokie tai kazkas nesuvokiamo,kai suauge zmones eina myletis ir vadina tai visokios pykst pokst keberiokst😂😂
Tamstta parašė:
Poksi![]()
![]()
![]()
Žodžiu, 3 mėn žinau, kur tiksliai kiaušidės ir kada ov
rožine parašė:
Kai tave ten pykino iskart ir pagalvojau,kad moteriske nesioji 😀
Aha nebedaug. Bet smagu vistiek, kad pasakė jau tiksliai lytį. Aš ne ta, kuri galėtų laukt siurprizo🙄 ir taip, gan kantriai laukiau 😂😂
L.A.P.Ė. parašė:
nu as merga turiu tai manes nepykino visai,tik trecia men nusivemdavau ryte ir viskas,bet toliau nepykdavo,su 4men ir tas baigesi,ir toliau viskas ne simptomu tiesi…
Čia tikrai ne taisyklė. Gi turim pažįstamą, kuri vėmė toliau negu mato 😂😂😂 bet berniukas 🙂
Mane su šituo nėštumu irgi labai pykino 🤢
Tamstta parašė:
Manau, kad jokio skirtumo jums dabar kas. O tavo nuojauta del berniuko gal su antru issipildys![]()
Man tai atrodo, kad bet kada jokio skirtumo 🙈😂
Tamstta parašė:
Tau gimdyt ir gimdyt tik kai toks nestumas 😂![]()
Aš irgi jai sakau 👍😂
L.A.P.Ė. parašė:
ne as taip nesakau,nes man sie issireiskimai visokie tai kazkas nesuvokiamo,kai suauge zmones eina myletis ir vadina tai visokios pykst pokst keberiokst😂😂
Vadinasi kaip ir pas mane 😂 tiesiai sviesiai, o kartais dar ir nelabai graziai
sake diedas paskus mane mamai ir burna su muilu isplaus 😂😂
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai